atv’nin yeni dizisi Hakim'e ödüllü oyuncu

Hakim Dizi Haberleri
atv’nin yeni dizisi Hakim'e ödüllü oyuncu

Limon Yapım’ın atv için çektiği Hakim dizisinin kadrosu şampiyonlar ligine dönüştü. Son olarak diziye, ödüllü oyuncu Hakan Yufkacıgil dahil oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Hasibe Eren gibi oyuncuları buluşturan Hakim dizisine son olarak ödüllü oyuncu  Hakan Yufkacıgil dahil oldu. Dizide Yufkacıgil, Azem’in (Yurdaer Okur) sağ kolu Celayir’i oynuyor.

Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma’nın yazdığı, Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir’in ise yönettiği dizinin ay sonuna yetiştirilmesi planlanıyor. Dünyada izlenme rekorları kıran 'Your Honor” dizisinin uyarlaması olan 'Hakim', yıllar boyunca adaleti sağlamak adına çalışan bir hakimin oğlunun suça karışması ile birlikte yaşadıklarını ele alınacak. Dizide ayrıca Fatih Berk Şahin, Eslem Akar, Seda Akman, Naz Çağla Irmak ve Gülsen Tuncer gibi birbirinden başarılı isimler de rol alıyor.

Hakan

HAKAN YUFKACIGİL KİMDİR?

Hakan Yufkacıgil, 1 Ocak 1980 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Bursa Devlet Tiyatro'sunda kursiyer olarak tiyatro hayatına başlamıştır. 2010 yılında “Av Mevsimi” adlı filmde Şener Şen ile birlikte rol almıştır.

Kaynak: Diğer

dizi dizi haberleri Hakim dizisi ATV Hakan Yufkacıgil ATV dizileri