atv'nin yeni yaz dizisi bu akşam başlıyor!

Dizi Haberleri Kalp Yarası
atv'nin yeni yaz dizisi bu akşam başlıyor!

Süreç Film'in atv için çektiği Kalp Yarası dizisi ekran yolculuğuna başlıyor. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrolleri paylaştığı dizi, bu akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak.

Yıldız Hülya Bilban’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad tarafından senaryosunun kaleme alındığı Kalp Yarası, 28 Haziran Pazartesi akşamı 1. bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 

atv'nin yeni yaz dizisi bu akşam başlıyor! - Resim : 1

Merakla beklenen dizi, Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in hayat verdiği Ferit ve Ayşe'nin aşk hikayesini işleyecek.

KALP YARASI OYUNCULARI KİMLER?

Kalp Yarası'nın yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban üstlenirken, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad kaleme alıyor. Görkemli bir coğrafyadan aktarılacak dizinin başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor.

atv'nin yeni yaz dizisi bu akşam başlıyor! - Resim : 2

KALP YARASI KONUSU NEDİR?

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin öyküsü, izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Kalp Yarası dizi dizi haberleri kalp yarası ne zaman başlıyor ATV ATV dizileri