Hercai'nin yıldızları nikah masasına oturuyor

Dizi Haberleri Hercai
Hercai'nin yıldızları nikah masasına oturuyor

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'nin yıldızları Akın Akınözü ve Ebru Şahin dünyaevine giriyor. İşte Hercai hayranlarını heyecanlandıran nikahtan ilk kareler...

Başrolleri Ebru Şahin ve Akın Akınözünü'n canlandırdığı Hercai dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. 

Dizide Reyyan ile Miran karakterlerini canlandıran Ebru Şahin ve Akın Akınözü senaryo gereği önümüzdeki bölüm nikah masasına oturuyor.

Hercai'nin yıldızları nikah masasına oturuyor - Resim : 1

Hayranlarının birbilerine çok yakıştırdığı dizi çiftinin dünyaevine girecek olması sosyal medyada gündem oldu. 

Hercai'nin yıldızları nikah masasına oturuyor - Resim : 2

HERCAİ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Reyyan ve Miran'ın birbirlerine olan kırgınlıkları sona ermiş, aşkları her zamankinden de kuvvetli devam etmektedir. Öyle ki Miran, Reyyan'ın isteğiyle Azize'ye bir şans vermeye karar verir. Ancak ondan bir isteği olacaktır.

Öte yandan çiftlikte duyulan silah sesi Hazar ve Nasuh'un çiftlik evine koşmalarına neden olur. Karşısında gördüğü manzara Hazar'ı şoke edecektir.

Yaren'in verdiği haber onu öldürmeye kararlı olan Füsun'u durdurur. Dilşah, Azra'yı kaybetme korkusuyla yanlış adımlar atmaktadır. Bu sırada Reyyan ve Miran'ın hayatında ise tüm olup bitenlerden daha önemli bir durum meydana gelir.

Füsun ve Dilşah hesaplaşmasında neler olacak? Azize Miran'ın şartını kabul edecek mi?

Hercai'nin yıldızları nikah masasına oturuyor - Resim : 3

HERCAİ'NİN KONUSU

Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.  

Yapım: Mia Yapım Yapımcı: Banu AkdenizYönetmen: Ali İlhanSenaryo: Feraye Şahin, Zeynep Şirin Yalgın, Berşan Tan, Pelin Gülcan, Nergiz Herdem İnceOyuncular: Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök

Kaynak: Haber Global TV

Hercai dizisi Akın Akınözü Ebru Şahin Hercai dizisi haberleri dizi haberleri