Kuruluş Osman dizisinde ayrılık!

Dizi Haberleri Kuruluş Osman
Kuruluş Osman dizisinde ayrılık!

Burak Özçivit'in başrollerde yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin 51. bölümü dün akşam yayınlandı. Dizide Abdurrahman Gazi'yi canlandıran Celal Al son bölümle birlikte diziye veda etti.

ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 24 Mart Çarşamba akşamı 51. bölümüyle ekrana geldi.

Diriliş Ertuğrul'da Abdurrahman Alp karakteriyle bilinen yeni sezonda Kuruluş Osman'da da Abdurrahman Gazi karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Celal Al son bölümle birlikte diziden ayrıldı. Kuruluş Osman dizisinde düzenlenen bir düğün toyunu basan Moğolların saldırısı ile Abdurrahman Gazi öldürüldü.

Kuruluş Osman dizisinde ayrılık! - Resim : 1

YAPIMCIDAN VEDA PAYLAŞIMI

Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ da sosyal medya hesabından Celal Al'a veda paylaşımı yaptı. Bozdağ paylaşımında "Bir destanı anlatmak için çıktığımız bu yolda ilk günden bugüne; canla, başla, aşkla çalışan kıymetli oyuncumuz Celal Al'a emekleri için çok teşekkür ederim" notunu yazdı.

Kuruluş Osman dizisinde ayrılık! - Resim : 2

CELAL AL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Celal Al, 1982 yılında Artvin'de doğmuştur. Celal Al 185 cm boyunda ve 87 kilodur.

Oyunculuk üzerine eğitimini tamamlayan Celal Al, 2012 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alarak kariyerine önemli bir adım atmıştır.

TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosunda yer almakta ve Abdurrahman Alp karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Kuruluş Osman dizisi celal al kaç yaşında dizi haberleri