Yeni sezonuyla geri dönüyor: Kardeşlerim yeniden bir araya gelebilecek mi?

Dizi Haberleri Kardeşlerim
Yeni sezonuyla geri dönüyor: Kardeşlerim yeniden bir araya gelebilecek mi?

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan 4 kardeşin kalplere dokunan sıcacık hikayesini anlatan Kardeşlerim, bu akşam yeni sezonuyla seyirci karşısına çıkıyor.

Başrollerini Celil Nalçakan ve Halit Özgür Sarı gibi isimlerin paylaştığı Kardeşlerim yeni bölümleri ile merakla bekleniyor.

Her hafta Cumartesi günleri saat 20:00'da ATV ekranlarında yer alan Kardeşlerim, 19 Haziran 2021 tarihinde 18. bölümü ile sezon finali yapmıştı. 2. sezonu 19. bölüm ile başlayacak olan Kardeşlerim dizisinin yeni sezonuyla 11 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da ekranlarda olacak.

Yeni sezonuyla geri dönüyor: Kardeşlerim yeniden bir araya gelebilecek mi? - Resim : 1

KARDEŞLERİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Orhan yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Hayati tehlikeyi atlatır ancak çalışamayacak durumdadır. Şengül çaresiz soluğu Akif ve Nebahat 'de alır ama hayalini kurduğu desteği alamazken, üstüne ev sahibi Hilmi'nin kötü sürprizi tüm Eren ailesinin canını çok sıkar. Bütün çocuklar birbirine destek olmak için hepsi bir koldan iş aramaya başlar.

Akif'in Erhan için kurnaz planı Kadir'i ve herkesi çok zor duruma düşürürken, hayat dört bir yana dağılan Kadir, Asiye, Ömer ve Emel için artık daha da zordur...

Yeni sezonuyla geri dönüyor: Kardeşlerim yeniden bir araya gelebilecek mi? - Resim : 2

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda; Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi üünlü isimler yer alıyor. 

KARDEŞLERİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kardeşlerim dizisi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Kardeşlerim dizisi dizi dizi haberleri Kardeşlerim kardeşlerim 2. sezon Kardeşlerim 19. bölüm izle Kardeşlerim dizisi konusu ATV ATV dizileri