Kardeşlerim dizisine sürpriz transfer

Dizi Haberleri Kardeşlerim
Kardeşlerim dizisine sürpriz transfer

Küçük Gelin dizisiyle ile hafızalarda yer edinen Çağla Şimşek, ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'in oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete ve Fadik Sevin Atasoy gibi isimlerin yanı sıra genç yetenekler Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak, Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgın Coşkun gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Kadrosunu genişleten Kardeşlerim dizisine bir döneme damgasını vuran Küçük Gelin'de rol alan Çağla Şimşek dahil oldu.

Kardeşlerim dizisine sürpriz transfer - Resim : 1

Çağla Şimşek, Yiğit Koçak'ın hayat verdiği Ömer'in partneri Ayşe olarak Kardeşlerim dizisi kadrosuna katıldı.

Kardeşlerim dizisine sürpriz transfer - Resim : 2

ÇAĞLA ŞİMŞEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Çağla Şimşek, 1 Ağustos 2002 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Samsun'lu olan bir baba ile Gümüşhane'li bir annenin kızıdır. Osman Yağmurdereli'nin keşfettiği Şimşek, Elveda Derken dizisinde Naz karakteriyle oyunculuk dünyasına adım attı. 

Dizide canlandırdığı Naz karakteri ile beğenilen oyuncu ardından çeşitli dizi ve reklam filmlerinde yer aldı. Daha sonra ise Kayıp Prenses isimli dizide Duru karakterini canlandırdı. Dizinin başrollerinde Yıldız Çağrı Atiksoy, Sinan Sümer bulunuyordu. 

Kardeşlerim dizisine sürpriz transfer - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Kardeşlerim dizisi Kardeşlerim dizisi haberleri Çağla Şimşek Çağla Şimşek kimdir kaç yaşında nereli