Kardeşlerim dizisi sezon finali yapıyor: Hayat, onlar için artık daha zor!

Dizi Haberleri Kardeşlerim
Kardeşlerim dizisi sezon finali yapıyor: Hayat, onlar için artık daha zor!

atv'nin kısa sürede fenomen haline gelen dizisi Kardeşlerim, sezon finali yapmaya hazırlanıyor. İşte, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı ve Fadik Sevin Atasoy'un başrollerde yer aldığı Kardeşlerim'den detaylar...

atv ekranlarının sevilen dram dizilerinden olan Kardeşlerim, 19 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 18. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak.

3 aylık yaz arası verecek olan Kardeşlerim dizisinin sezon finalinde yine izleyicileri şoke edecek gelişmeler yaşanacak. 

KARDEŞLERİM SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Orhan yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Hayati tehlikeyi atlatır ancak çalışamayacak durumdadır. Şengül çaresiz soluğu Akif ve Nebahat 'de alır ama hayalini kurduğu desteği alamazken, üstüne ev sahibi Hilmi'nin kötü sürprizi tüm Eren ailesinin canını çok sıkar.

Bütün çocuklar birbirine destek olmak için hepsi bir koldan iş aramaya başlar. Akif'in Erhan için kurnaz planı Kadir'i ve herkesi çok zor duruma düşürürken, hayat Kadir, Asiye, Ömer ve Emel için artık daha da zordur...

Kardeşlerim dizisi sezon finali bölümüyle 19 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’de atv’de…

KARDEŞLERİM 18. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI 

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda; Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi üünlü isimler yer alıyor. 

KARDEŞLERİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kardeşlerim dizisi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor.

Yapımına NGM’nin imza attığı Kardeşlerim'in yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otururken, Gül Abus Semerciğ dizinin senaryosunu kaleme alıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Kardeşlerim Kardeşlerim dizisi Kardeşlerim dizisi haberleri ATV dizileri ATV