Kalp Yarası dizisinde bomba sürpriz!

Dizi Haberleri Kalp Yarası
Kalp Yarası dizisinde bomba sürpriz!

Süreç Film'in atv için çektiği Kalp Yarası dizisine sürpriz bir isim katıldı. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrolleri paylaştığı Kalp Yarası'nın 4. Bölümüne Serenay Aktaş konuk oluyor.

ATV'de ekrana gelen, Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyan, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu dizisi ‘Kalp Yarası’na ünlü oyuncu Serenay Aktaş konuk oluyor.

Serenay Aktaş, dizinin dördüncü bölümünde Ebru karakterine hayat verecek.

Kalp Yarası dizisinde bomba sürpriz! - Resim : 1

Ebru, Sinan’ın (İnanç Konukçu) gençlik aşkı. Zamanında Azade Sancakzade engeliyle karşılaşan ve kavuşamayan aşıklar yıllar sonra ilk kez çocuklarının okulunda karşılaşıyor.

Kalp Yarası dizisi 4. bölümüyle 26 Temmuz Pazartesi akşamı atv’de.

Kalp Yarası dizisinde bomba sürpriz! - Resim : 2

KALP YARASI OYUNCULARI KİMLER?

Kalp Yarası'nın yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban üstlenirken, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad kaleme alıyor. Görkemli bir coğrafyadan aktarılacak dizinin başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor.

KALP YARASI KONUSU NEDİR?

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin öyküsü, izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Kalp Yarası dizi haberleri Kalp Yarası 4. bölüm kalp yarası dizisi haberleri dizi ATV ATV dizileri Kalp Yarası 4. bölüm ne zaman