Hercai dizisinde flaş ayrılıklar! İki oyuncu birden veda edecek

Dizi Haberleri Hercai
Hercai dizisinde flaş ayrılıklar! İki oyuncu birden veda edecek

Yeni yıl itibarıyla pazar akşamları ATV'de yayınlanmaya devam eden Hercai dizisine iki oyuncu birden veda ediyor.

Başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözünü'n canlandırdığı Hercai dizisinde ayrılık rüzgarı esiyor. 

Hercai dizisinde flaş ayrılıklar! İki oyuncu birden veda edecek - Resim : 1

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Mia Yapım imzalı dizide Azad karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar ile Gönül'ü oynayan Oya Unustası yapıma veda edecek.

Hercai dizisinde flaş ayrılıklar! İki oyuncu birden veda edecek - Resim : 2

AHMET TANSU TAŞANLAR KİMDİR?

Tansu Taşanlar, 31 Mayıs 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı mezunudur. Televizyon ekranlarında ilk kez 2008 yılında yayınlanan “Küçük Kadınlar” dizisi ile yer alan Tansu Taşanlar, ayrıca birçok tiyatro oyununda da yer almıştır.

Vatanım Sensin, Analar ve Anneler, Kara Para Aşk, Veda, Muhteşem Yüzyıl, Yalancı Bahar, İzmit Çetesi ve Bir Bulut Olsam dizilerinde rol alan Tansu Taşanlar, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Azat karakterine hayat vermektedir. Tansu Taşanlar, 1.90 metre boyunda, 85 kilo ve İkizler burcudur.

Hercai dizisinde flaş ayrılıklar! İki oyuncu birden veda edecek - Resim : 3

OYA UNUSTASI KİMDİR?

1988 yılında İstanbul'da doğan Oya Unustası eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Flüt bölümünde tamamlamıştır. Oyunculuk ve sahne sanatları konusunda Ayla Algan'dan eğitim alan Oya Unustası aslen İzmir Buca’lıdır. 2013 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye girmeyi başarmıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında rol aldığı Kaybedenler Kulübü sinema filmi ile yaşamış; daha sonra Masum Değiliz, Kalbim Ege'de Kaldı, Beyaz Karanfil, Sevdaluk ve İzmir Çetesi dizilerinde oynayan Oya Unustası şimdilerde, Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Gönül karakterine hayat vermektedir. Oya Unustası, 1.73 metre boyunda ve 50 kilodur.

HERCAİ 60. BÖLÜMDE NE OLDU?

Reyyan ve Miran'ın birbirlerine olan kırgınlıkları sona ermiş, aşkları her zamankinden de kuvvetli devam etmektedir. Öyle ki Miran, Reyyan'ın isteğiyle Azize'ye bir şans vermeye karar verir. Ancak ondan bir isteği olacaktır. Öte yandan çiftlikte duyulan silah sesi Hazar ve Nasuh'un çiftlik evine koşmalarına neden olur. Karşısında gördüğü manzara Hazar'ı şoke edecektir. Yaren'in verdiği haber onu öldürmeye kararlı olan Füsun'u durdurur. Dilşah, Azra'yı kaybetme korkusuyla yanlış adımlar atmaktadır. Bu sırada Reyyan ve Miran'ın hayatında ise tüm olup bitenlerden daha önemli bir durum meydana gelir. Füsun ve Dilşah hesaplaşmasında neler olacak? Azize Miran'ın şartını kabul edecek mi?

Kaynak: Haber Global TV

ATV dizileri dizi haberleri Hercai dizisi haberleri Ahmet Tansu Taşanlar Oya Unustası