Hercai'de beklenmeyen bir ayrılık daha!

Dizi Haberleri Hercai
Hercai'de beklenmeyen bir ayrılık daha!

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'de adeta yaprak dökümü yaşanıyor. Diziye son olarak ünlü oyuncu Serhat Tutumluer veda etti.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün başrolleri paylaştığı Hercai dizisine Ahmet Kayakesen, Ahmet Tansu Taşanlar ve Oya Unustası veda etmişti.

Diziden takipçilerini üzecek bir haber daha geldi. Hercai’de Hazar Şadoğlu karakterinei canlandıran ünlü oyuncu Serhat Tutumluer projeden ayrılacak.

Hercai'de beklenmeyen bir ayrılık daha! - Resim : 1

Usta oyuncu ilk bölümünden beri dizide yer alıyordu. 

Hercai'de beklenmeyen bir ayrılık daha! - Resim : 2

SERHAT TUTUMLUER KİMDİR?

29 Haziran 1972’de Eskişehir'de doğan Serhat Tutumluer, ilk, orta ve lise eğitimini bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde eğitim aldı. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde bitiren Serhat Tutumluer, televizyon karşısına ilk defa 1996 tarihinde Tersine Akan Nehir ile geçti.

1995–1997 yıllarında Ankara Devlet Tiyatrosunda çalışmalar yapan Serhat Tutumluer, 1997’den günümüze kadar çalışmalarını Kocaeli Şehir Tiyatrolarında devam ettirdi. Yine İstanbul'da kurucuları arasında yer aldığı Talimhane Tiyatrosunda birçok tiyatro oyununda yer alan Serhat Tutumluer, Hercai dizisinde Hazar karakterini canlandırdı.

Kaynak: Haber Global TV

Serhat Tutumluer kimdir Hercai dizisi haberleri dizi haberleri