Bozkır Arslanı Celaleddin sezon finali için geri sayım başladı

Dizi Haberleri Bozkır Arslanı Celaleddin
Bozkır Arslanı Celaleddin sezon finali için geri sayım başladı

Türk-Özbek ortak yapımı 'Bozkır Arslanı Celaleddin, 2 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00'de sezon finaliyle atv ekranında olacak.

Bozdağ Film imzalı, Harzemşahların büyük komutanı ve lideri Celaleddin Harzemşah’ın hikayesini konu alan ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, 7. bölümüyle ilk sezonunu tamamlıyor. 

Bozkır Arslanı Celaleddin sezon finali için geri sayım başladı - Resim : 1

SEZON FİNALİ ÖNCESİ NEFES KESTİ

Bozdağ Film’in imzalı ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, sürprizlerle dolu ve heyecan yüklü altıncı bölümüyle yine büyük ilgi gördü ve sosyal medyada çok konuşuldu.

Bozkır Arslanı Celaleddin sezon finali için geri sayım başladı - Resim : 2

Dizi #DevletVeMilletYolunda etiketiyle sosyal medyanın zirvesinde yer alan ve cumanın en çok etkileşim alan dizisi olan ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’in altıncı bölümünde, Kutlu Bike’nin itirafıyla gerçekleri öğrenen Celaleddin, Cengiz Han’ı alt edebilmek için ölümcül bir göreve çıktı.

Bozkır Arslanı Celaleddin sezon finali için geri sayım başladı - Resim : 3

Celaleddin ve Kutlu Bike’nin düğününde davetlileri zehirlemeyi planlayan Haşhaşilerin lideri Behram’ın planı boşa çıkarılırken, Celaleddin’in planıyla komplocular bir bir yakalandı. Kutlu Bike düğünün ardından gerçekleri Celaleddin’e itiraf etti ve Cengiz Han’ın ajanı olduğunu söyledi. 

Saraydaki hainin eşi Kutlu Bike olduğunu öğrenince büyük şok yaşayan Celaleddin, sarayın düşmanlardan temizlenmesinden son derece memnun olan babası Sultan Aleaddin’le konuşarak durumu açıkladı. Kutlu Bike’nin kardeşinin Cengiz Han tarafından esir tutulduğunu öğrenen Sultan Aleaddin, Celaleddin’e yol göstererek Tilki’yle buluşmasını ve kara ormanda yaşayan Tohto’yu ele geçirerek Cengiz Han’a götürmesini tavsiye etti.

Bozkır Arslanı Celaleddin sezon finali için geri sayım başladı - Resim : 4

Celaleddin’in düğünün hemen ardından saraydan ayrılması dedikodulara neden olurken, Timur Melik tarafından sorgulanan Behram, konuşmayı reddetti. Ak Şah ise Haşhaşilerin mekanına baskın yaparak başkenti komploculardan temizledi. 

En güvendiği adamlarıyla birlikte Semerkand’a giderek Tilki’yle buluşan Celaleddin, Tohto’yu bulabilmek için harekete geçti. Sarayda ise Behram’ın sorgulayan Vezir Şemseddin, şahzedelerden birinin Haşhaşilerle buluştuğunu öğrendi. Kendisini ajanlığa zorlayan Behram’dan intikam almak isteyen Kutlu Bike ise sultanın huzuruna götürülen Behram’ı hançerleyerek cezasını kesti. 

Tohto’yu ele geçirebilmek için kara ormana giren Celaleddin ve adamları ise zorlu bir rakiple yüzleştiklerini anladılar. Tilki’nin tüm uyarılarına karşın Celaleddin’in adamları tek tek tuzağa düşerken, finalde Celaleddin de Tohto’nun tuzaklarından birine yakalandı.  

Kaynak: Haber Global TV

Bozkır Arslanı Celaleddin dizi dizi haberleri Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi haberleri Bozkır Arslanı Celaleddin 7. bölüm sezon finali