Deren Talu'dan hayranlarına müjde! O diziye misafir oluyor

Dizi Haberleri Akıncı
Deren Talu'dan hayranlarına müjde! O diziye misafir oluyor

Şu sıralar Akıncı dizisiyle ekranda boy gösteren oyuncu Deren Talu, Doğu Demirkol'un başrolde yer aldığı Doğu dizisine konuk olacak.

ATV'de yayınlanan Akıncı dizisiyle seyirci karşısına çıkan Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, BluTV'nin iddialı projesi Doğu dizisinde yer alacak.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 24 yaşındaki Talu başrolünü Doğu Demirkol'un oynadığı BKM'nin "Doğu" adlı dijital dizisine misafir oluyor.

Oyunculuk eğitimi almaya devam eden Deren Talu'nun dizideki sahneleri önümüzdeki günlerde çekilecek.

Hayatta hiçbir konuda dikiş tutturamayan bir gencin birçok engele rağmen hayallerinin peşinden gitme hikayesini anlatan ‘Doğu’ 31 Mart'ta BluTV'de yayınlanacak. 

Deren Talu'dan hayranlarına müjde! O diziye misafir oluyor - Resim : 1

DOĞU DİZİSİNİN KONUSU 

‘Doğu’, ailesinin zoruyla istemediği bir bölümü okuyan ve üniversitedeki 7. yılını doldurmasıyla o bölümden hiç mezun olamayacağının sinyallerini açıkça veren zeki ama tembel Doğu’nun komedyen olma yolculuğunu konu alıyor. Diziden yayınlanan ilk tanıtım, üniversitede geçen uzun yıllarının ardından mezun olamadan okuldan atılma tehlikesi yaşayan Doğu’nun çaresiz ve komik olan hayatından bir kesiti seyircilere sunuyor.

Doğu Demirkol, Murat Özsoy ile beraber kaleme aldığı projenin bir yandan başrolünde yer alırken bir yandan da yönetmen koltuğunda oturuyor. ‘Doğu’ önümüzdeki günlerde izleyicilerle buluşacak.

dizi haberleri Deren Talu Doğu Demirkol BluTV dizileri doğu dizisi doğu dizisi haberleri Akıncı dizisi