Atiye'nin yıldızı dövmeleriyle sosyal medyayı salladı

Atiye'nin yıldızı dövmeleriyle sosyal medyayı salladı

Netflix'in yerli dizisi Atiye'de cesur sahneleriyle öne çıkan genç oyuncu Melisa Şenolsun'un dövme tutkusu sosyal medyada gündem oldu.

Beren Saat ile birlikte ‘Atiye’ dizisinde başrolü paylaşan genç kuşağın yıldız oyuncularından Melisa Şenolsun, dövmeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan mayolu pozlarında ejderha dövmesini gösteren Melisa Şenolsun'un sosyal medyadaki son paylaşımıyla dövmeleri yeniden gündem oldu. 

Atiye'nin yıldızı dövmeleriyle sosyal medyayı salladı - Resim : 1

Instagramdaki son paylaşımında, boynunda dövmelerin olduğu görülen güzel oyuncunun bu hali sosyal medyayı ikiye böldü.

Atiye'nin yıldızı dövmeleriyle sosyal medyayı salladı - Resim : 2

Melisa Şenolsun'un bazı takipçileri, eğer rol gereği için değilse bu görüntünün çirkin olduğu yorumunda bulundu ve oyuncunun tarzını beğenmedi. 

Atiye'nin yıldızı dövmeleriyle sosyal medyayı salladı - Resim : 3

Bazı takipçiler ise güzel oyuncunun yüzünde filtre kulanmamasına ve sivilceli halini de paylaşmasına beğeni yağdırdı.

YENİ DİZİSİ EXXEN'DE YAYINLANACAK

Yakın zamanda işletmeci sevgilisi Umut Evirgen'in yönettiği filmde Belçim Bilgin, Levent Üzümcü, Bora Akkaş ve Esra Ruşan gibi ünlü oyuncularla kamera karşısına geçen Melisa Şenolsun, dizi setlerine dönüyor.

Güzel oyuncu BKM'nin Exxen için hazırladığı 'Star' dizisinde başrol oynayacak. Ünlü oyuncunun dizideki rol arkadaşı ise Denizcan Aktaş. 

Atiye'nin yıldızı dövmeleriyle sosyal medyayı salladı - Resim : 4

EXXEN DİZİSİ STAR'IN KONUSU: GÜNDÜZ OYUNCU, GECELERİYSE SERİ KATİL!

Bertan Başaran'ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizide gündüzleri oyunculuk yapan, geceleri ise seri katile dönüşen Yasemin'in hikayesi anlatılacak. Melisa Şenolsun'un hayat vereceği Yasemin acımasızca bir kediyi öldüren ya da gözünü kırpmadan bir kadına kıyan adamları öldürecek.

Kaynak: Haber Global TV

Atiye dizisi Netflix dizileri Atiye dizisi haberleri Melisa Şenolsun kimdir Melisa Şenolsun fotoğraflar Melisa Şenolsun pozlar exxen dizileri