Atilla Kaplakarslan: O bebeği kabul etmiyorum

Atilla Kaplakarslan: O bebeği kabul etmiyorum

Sevgilisi Temel Kankıran'dan şiddet gören 6 aylık hamile Ceren Kaplakarslan'ın babası Atilla Kaplakarslan, bir magazin programına telefonla bağlanarak, kızı ve bebeği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

80'li ve 90'lı yıllarda magazin dünyasına damgasını vuran Atilla Kaplakarslan, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Baba Kaplakarslan, sevgilisinden şiddet gören kızı hakkında şöyle açıklamalarda bulundu:

"Kontrolü vardı hastaneye gitmişlerdi O adını bile anmak istemediğim şahıs hastaneye gidiyor. Hamileliğiyle ilgili bir paylaşımından dolayı. 'Ben daha bizimkilere bile söylemedim' gibi bir bahaneyle tartışma başlatıyor. Nuray devreye girince adam tabancasını çıkarıp Nuray'ın iki kolunu kırıyor. Ceren annesinin üstüne kapaklanıyor.

Bu kişi 'ben MİT mensubuyum' diye çocuğumu sindiriyor, eğer benden ayrılırsan anneni ve babanı öldürürüm diye kandırıyor.

Anneni babanı öldürürüz' deyince Ceren yeniden birlikte olmaya başlamış.

Bebeği torunum olarak kabul etmiyorum. Ceren'in çocuğu olduğu için muhakkak ki seveceğiz ama Ceren'e bunu yapan kişi var... Aradaki dengeyi zaman gösterecek."

Atilla Kaplakarslan Ceren Kaplakarslan Temel Kankıran şiddet Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa