Ateş Kuşları'nın Gülayşe'si İlayda Alişan'ın anne acısı

Magazin Haberleri Ateş Kuşları
Ateş Kuşları'nın Gülayşe'si İlayda Alişan'ın anne acısı

Ünlü oyuncu İlayda Alişan, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarının yüreğini burktu. Annesini küçük yaşlarda kaybeden İlayda Alişan, "18 sene annecim" notuyla özlemini dile getirdi.

Atv’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları’nda başrolde yer alan İlayda Alişan, paylaşımları ile takipçilerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

27 yaşındaki ünlü oyuncu, henüz 9 yaşındayken annesini kanserden kaybederek hayatının en büyük acısını yaşamıştı. Sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşan İlayda Alişan, "18 sene annecim" notuyla yürek burktu.

Ateş Kuşları'nın Gülayşe'si İlayda Alişan'ın anne acısı - Resim : 1

Annesinin kaybetmesinin ardından ablasına olan düşkünlüğünden her fırsatta bahseden Alişan, geçtiğimiz günlerde "İyi ki doğdun ablacım. Annem ve babamdan beni istediğin, daha kendin küçücükken beni büyüttüğün, benimle birlikte büyüdüğün, bugAteş Kuşları'nın Gülayşe'si İlayda Alişan'ın anne acısı - Resim : 2ünüme getirdiğin, ellerimi bir an olsun bırakmadığın için teşekkür ederim... Yeryüzünde senden daha fedakar ve kalbi çiçek bahçeleri gibi olan birini tanımıyorum. Dünyanın en iyi ablası ve en iyi küçük annesi sensin... Seni çok seviyorum. ama Ayşe Nil'i daha çok" paylaşımını yapmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Ateş Kuşları İlayda Alişan magazin magazin haberleri