Ata Demirer'in zor anları! Yürümekte güçlük çekti

Magazin Haberleri
Ata Demirer'in zor anları! Yürümekte güçlük çekti

Ata Demirer, önceki gün Cihangir'de bir mekanda arkadaşlarıyla görüntülendi. Çıkışta objektiflere yansıyan komedyenin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Komedyen Ata Demirer, Cihangir'de bir mekanda iş insanı Sulhi Aksüt ve arkadaşlarıyla sekiz saat oturdu. Kahkahaların eksik olmadığı masaya daha sonra oyuncu Emre Kınay da dahil oldu.

Cihangir'de yemek eşliğinde sohbet ettiği mekandan arkadaşlarının kolunda çıkan ve yürümekte güçlük çektiği görülen Ata Demirer, aracına binerken zorluk yaşadı.

GÜLŞEN SORUSUNA YANIT YOK

Basın mensuplarının zayıflaması, yeni projesi ve geçtiğimiz hafta sahnede şarkıcı Gülşen hakkında yaptığı yorumları sorması üzerine ünlü komedyen sessiz kaldı.

MUHABİRLER GİDİNCE EVİNE GİRDİ

Araçla bir tur attıktan sonra gazetecilerin gittiğinden emin olan 49 yaşındaki Demirer, 300 metre ileride bulunan evine giriş yaptı.

Araçtan indikten sonra da yürümekte güçlük çeken Demirer'i, arkadaşları evine kadar bıraktı. Komedyen, sadece "İyi akşamlar" demekle yetindi.

50 KİLO VERDİ

Öte yandan Ata Demirer, son dönemde verdiği kilolarla gündeme geliyor. Demirer, 140 kiloyken 50 kilo vererek 90 kiloya kadar düştü. (Sabah)

Kaynak: Diğer

Ata Demirer Cihangir magazin haberleri