Ata Demirer son halini paylaştı! İşte 5 ayda 22 kilo verdiren diyet

Magazin Haberleri
Ata Demirer son halini paylaştı! İşte 5 ayda 22 kilo verdiren diyet

Fazla kilolarıyla tanıdığımız Ata Demirer, son hali ile görenleri hayrete düşürdü. Bir dönem 140 kiloya kadar çıktığı konuşulan Ata Demirer 22 kilo verdi. Ünlü komedyenin verdiği kilolardan sonra son halini görenler şaştı kaldı.

Uzun süredir Cunda'da gözlerden uzak bir hayat yaşayan başarılı komedyen Ata Demirer, 5 ayda 22 kilo verdi. Düzenli beslenerek yürüyüş yapan Demirer, sosyal medya hesabından son halini paylaştı.

 

Ata Demirer son halini paylaştı! İşte 5 ayda 22 kilo verdiren diyet - Resim : 1

51 yaşındaki Demirer'in fazla kilolarından kurtulduğunu gören takipçileri "Sakın kilo alma delikanlı gibisin" ve "Güzel zayıflamışsın" yorumları yapıldı.

EKMEK YEMİYOR, GÜNDE 1 SAAT YÜRÜYOR

Daha önce yaptığı açıklamada ekmek yemeyerek ve düzenli yürüyüşle kilo verdiğini söyleyen ünlü isim, "Yersem geri alırmışım dedi. Sabah bir dilim yiyorum ömür boyu böyle olacakmış, ben bunu ameliyat olmadan yapsam nasıl olur diye düşündüm. Öğlen, akşam ekmek yemedim günde de 1 saat ya yürüdüm ya yürümedim. Bu kadar, bir de pilavdır, makarnadır haftada bir" demişti.

İşte Ata Demirer'din son hali...

Ata Demirer son halini paylaştı! İşte 5 ayda 22 kilo verdiren diyet - Resim : 2Ata Demirer son halini paylaştı! İşte 5 ayda 22 kilo verdiren diyet - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Ata Demirer Ata Demirer son hali Ata Demirer kaç kilo verdi magazin haberleri