Ata Demirer korsan oldu, Harbiye Açıkhava'yı fethetti

Ata Demirer, müziği ve komediyi harmanladığı 'Ata Demirer Gazinosu' gösterisiyle Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. Demirer, sezon boyunca kapalı gişe olan gösterisinde Karayip Korsan'ı oldu, sahneye kayıkla çıktı.

Ünlü komedyen Ata Demirer, gösterisini izlemeye gelen binlerce kişiye eğlenceli saatler yaşattı. Sahnede hem stand-up yapan hem de Türk sanat müziğinden arabeske kadar çok geniş bir repertuvar yorumlayan Demirer, 'Karayip Korsanları' filminin kahramanı Jack Sparrow kostümüyle, bir kayık üzerinde sahneye çıktı. Komedyen konserin açılışını İlhan Şeşen'in yorumladığı 'Ellerimde Çiçekler' şarkısıyla yaptı.

Ata Demirer korsan oldu, Harbiye Açıkhava'yı fethetti - Resim : 1

Ata Demirer, şarkı aralarında komik hikayelere yer verirken, moda, müzik, sanat ve televizyon dünyasından güldüren konulara değindi. Taşkın Sabah yönetimindeki yaklaşık 20 kişiden oluşan orkestranın eşliğinde performans sergileyen Demirer, farklı sanatçılardan 'Yaşamak Yalan Belki', 'Altın Dişli Hayriye', 'Seni Yakacaklar', 'Bir Demet Yasemen', 'Büklüm Büklüm' ve 'Begonvil' gibi eserleri seslendirdi.

Demirer, katılımın yoğun olduğu gösteride bazı şarkılarını Müslüm Gürses, Bülent Ersoy ve Zeki Müren'in sesinden yorumladı. AA



Ata Demirer konser