Ata Demirer'den deniz salyası uyarısı: Acil önlem almak şart!

Ata Demirer'den deniz salyası uyarısı: Acil önlem almak şart!

Ünlü komedyen Ata Demirer, dalış sırasında çektiği fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Demirer, "Kuzey Ege de kirlilikten nasibini alıyor Acil önlem şart..." dedi.

Marmara Denizi'nde yaşanan deniz salyası sorununa ilişkin tartışmalar sürerken, komedyen Ata Demirer, Twitter hesabından üç fotoğraf paylaştı. 

Ata Demirer'den deniz salyası uyarısı: Acil önlem almak şart! - Resim : 1

Demirer, dalış sırasında çektiği fotoğraflara “Deniz salyası cam gibi suları bu hale getirmiş maalesef! Kuzey Ege de kirlilikten nasibini alıyor Acil önlem şart” notunu düştü.

Ata Demirer'den deniz salyası uyarısı: Acil önlem almak şart! - Resim : 2

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konuyla ilgili acil eylem planı hazırladıklarını söylemişti. Kurum, "Müsilajın sebebi, deniz suyu sıcaklığının artması, denizde meydana gelen kirlilik ve iklim değişikliğinin etkileriyle birlikte su seviyesinin azalması" açıklamasında bulunmuştu.

Ata Demirer'den deniz salyası uyarısı: Acil önlem almak şart! - Resim : 3

YENİ FİLM GELİYOR

Ata Demirer, önceki gün ‘Bursa Bülbülü’ adlı yeni filmi ile ilgili Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Son olarak Hedefim Sensin filmiyle beyaz perdede boy gösteren başarılı senarist ve oyuncunun yeni filmi Bursa Bülbülü olacak. Demirer, önce Hülya Koçyiğit'in Film Gibi Hayatlar programına konuk olarak Bursa Bülbülü'nün müjdesini vermişti. Şimdi ise sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

"#bursabülbülü filmimizin senaryosunu bitirdim. Kavuşmak dileğiyle" notunu yazan Demirer, filmle ilgili ayrıntı vermedi.

Kaynak: Haber Global TV

Ata Demirer deniz salyası Kuzey Ege Denizi