Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor?

Magazin Haberleri
Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor?

Bu hafta önemli gökyüzü olayları sizi nasıl etkileyecek? 10 Mayıs tarihinde başlayıp 4 Haziran'da sona erecek olan Merkür retrosunun ardından rahat bir nefes alabilecek misiniz? İşte tüm merak ettiklerinizin yanıtları...

KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor? - Resim : 1

Aileniz, eviniz, komşularınız ve paranızla ilgili sınandığınız dönem sona erdi. Tüm bu alanlarda 4 Haziran'dan sonra rahat bir nefes alabilirsiniz. 19 Haziran'da Merkür retrosunun gölgeli günlerinin sona ermesiyle de karşınıza çıkan engelleri kolaylıkla çözebileceksiniz. 

BOĞA BURCU (21 NİSAN - 20 MAYIS)

Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor? - Resim : 2

Merkür retrosu döneminde evinizle ilgili yaşadığınız sorunlar 4 Haziran'dan itibaren sona erecek. Özellikle 19 Haziran'dan sonra sık sık seyahat planları yapabilir ve sevdiklerinizle keyifli yolculuklara çıkabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU (21 MAYIS - 21 HAZİRAN)

Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor? - Resim : 3

10 Mayıs - 4 Haziran Merkür retrosu 4. derece İkizler burcunda gerçekleşti. Merkür'ün burcunuzdaki bu hareketi sizi fazlasıyla yordu. Bu dönemde kendinizi bir çıkmazda hissetiyseniz müjde! Zor günler geride kalıyor. Artık kendinizle ilgili zorlanmadan karar verebilecek, maddi problemlerinize de kolaylıkla çözüm bulabileceksiniz.

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor? - Resim : 4

İkizler burcunda gerçekleşen Merkür retrosu hayatınızın yavaşlamasına neden oldu. Öyle ki, haftalar ve hatta günler sizin için geçmedi. Birkaç gün içinde bu akıştan çıkacak, kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Kararlarınızın daha hızlı bir şekilde uygulayabileceksiniz. 

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ - 22 AĞUSTOS)

Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor? - Resim : 5

Merkür retrosunun 4 Haziran tarihinde sona ermesiyle kazançlarınız katlanacak. Arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunların üstesinden geleceksiniz. Bu dönemden sonra yeni arkadaşlar da edinebilirsiniz. 

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL)

Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor? - Resim : 6

4 Haziran'dan sonra kariyer hayatınız şifalanacak. İş ortamınızda yaşadığınız sorunlar son bulacak. Kazançlarınızla ilgili pozitif gelişmeler de mevcut. 

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL - 23 EKİM)

Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor? - Resim : 7

Farkındalık ve yüksek bilgiye ulaşmada kolaylık yaşayacak, mahkemelerle ilgili konularda ise rahatlayacaksınız. İş hayatınızda pozitif gelişmeler yaşayacaksınız. 

AKREP BURCU (24 EKİM - 22 KASIM)

Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor? - Resim : 8

Merkür retrosu boyunca, finansal konular ve ilişkilerle ilgili sınandınız... 4 Haziran'dan sonra bu alanlarla ilgili pozitif gelişmeler yaşayacaksınız.

YAY BURCU (23 KASIM - 21 ARALIK)

Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor? - Resim : 9

Merkür retrosu döneminde aşk hayatınız büyük bir sınavdan geçti. Eğer bu dönemde partnerinizle yollarınızı ayırdıysanız, 4 Haziran'dan sonra ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz. Unutmayın, çok yakında aşk çanları sizin için çalacak!

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 20 OCAK)

Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor? - Resim : 10

4 Haziran'dan sonra yatırımlarınızdan önemli kazançlar elde edeceksiniz. Maddi olarak rahatlayacak, gelecek planlarınızı revize edeceksiniz. 

KOVA BURCU (21 OCAK - 18 ŞUBAT)

Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor? - Resim : 11

Çalışma arkadaşlarınızla ve evinizle ilgili gündem olan konular Merkür retrosunun sona ermesiyle çözüm bulacak. 4 Haziran'dan sonra hayatınızın her alanında rahat bir nefes alabileceksiniz. 

BALIK BURCU (19 ŞUBAT - 20 MART)

Astroloji gündemi: Merkür retrosu bitiyor... Peki burcunuzu neler bekliyor? - Resim : 12

4 Haziran'dan sonra tatil planları yapmaya başlayacak, bir süredir hayal ettiğiniz tatil beldesine rotanızı çevirebilirsiniz. 

Kaynak: Haber Global TV

astroloji burç yorum astroloji 2022 günlük burç yorumları 2022 günlük burç yorumları koç boğa İkizler yengeç aslan Başak Terazi akrep Yay oğlak Kova balık günlük burç haftalık burç