Astrolog Dinçer Güner'den '14 Şubat' uyarısı: Bugün sizi şoke edebilir

Haberglobal.com.tr
Dinçer Güner Astroloji Günlük burç yorumları
Astrolog Dinçer Güner'den '14 Şubat' uyarısı: Bugün sizi şoke edebilir

Bugün 14 Şubat Sevgililer günü... Merkür ile Uranüs arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 4 gün... Ünlü astrolog Dinçer Güner, "Sevgililer günü planlarınız her an değişebilir" diyerek bakın neler anlattı neler...

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük burç yorumlarında ""Sevgililer günü planlarınız her an değişebilir" uyarısında bulundu. Şok edici haberler, bozulan planlar, elinizde patlayan şakalar... 

Dinçer Güner yorumladı: 

Bugünlerde bilmediğiniz elektronik-elektrikli aletleri tamir etmeye kalkmayın. Konsantrasyon eksikliği veya kolayca dikkat dağılması nedeniyle karşımızdaki insanları dinlemeyebiliriz. Kime ne şekilde şaka yapacağınıza dikkat edin, elinizde patlamasın.

Kendimizden emin düşüncelerimizi ifade ederken bu zaman zaman karşı tarafta kibir ve ukalalık gibi algılanabilir. Skandal fikirler ortaya atabilir veya karşımızdaki insanlara sert ve şok edici gerçekleri söyleyebilirsiniz. Özellikle arkadaşlık ilişkilerinde sorunlar meydana gelebilir, dikkat. Şok edici haberler alabilir veya sizi planları değiştirmeye zorlayan beklenmedik bir şey yaşayabilirsiniz.

Konsantrasyon eksikliği nedeniyle plan yapmak veya ayrıntılı düşünmek için en uygun zaman değildir. Yapılan planlar hep son dakika değişikliğine gidebilir. Yazılı olarak veya internet üzerinden iletişiminizde muhtemelen hatalar söz konusu olabilir. Cesur açıklamalar yapmadan önce iki kez düşünün. Farklı ve yenilikçi düşünceler ortaya çıkabilir.