Astro yorum: Kraliyet yıldızları Meghan Markle ve Prens Harry'i nasıl bir hayat bekliyor?

Astro yorum: Kraliyet yıldızları Meghan Markle ve Prens Harry'i nasıl bir hayat bekliyor?

Kraliyet Ailesi'nden çekildiklerine dair yaptıkları açıklama ile herkesi şaşkına çeviren Meghan Markle ve Prens Harry'i nasıl bir hayat bekliyor? İşte, Astrolog Zeynep Özyörük'ün yorumları...

Gökyüzünün durumu şu anda oldukça karışık. Son günlerin değişmez konusu Yengeç burcunda gerçekleşen Ay tutulması, Satürn - Pluto kavuşumu ve bunların üzerine yaşanacak olan Uranüs'ün ileri hareketi...

Ay tutulması, duygusal boşalmalar, zulüm, baskı ve şiddete karşı yardım çağrısını ifade ederken; Satürn - Pluto kavuşumu karma sebebiyle, eski ve çözülmüş, bozulmuş ve gücünü hala ispatlamaya çalışan ama işlevini yitirmiş güçlerin yıkılması, yeni düzenin kurulma çabasını ifade ediyor. Uranüs, tüm bunlara bağlı olarak domino etkisiyle para piyasaları, global ekonomi, doğa, beslenme, lüks tüketim gibi alanlarda ciddi krizler ve dalgalanmaları tetikleyecektir.

Bununla birlikte Meghan Markle ve Prens Harry'nin özel hayatları ile ilgili açıklamaları hiç de şaşırtıcı değil.

Astro yorum: Kraliyet yıldızları Meghan Markle ve Prens Harry'i nasıl bir hayat bekliyor? - Resim : 1

İNGİLTERE PRENSİ HARRY VE EŞİ MEGHAN MARKLE KRALİYET AİLESİNDEN ÇIKTI!

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in torunu ve Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Meghan Markle, İngiliz kraliyet ailesinin 'üst düzey' üyeleri olmaktan çekilerek maddi açıdan bağımsız olacakları bir işte çalışmak istediklerini açıkladı.

Gökyüzünde oluşan Jüpiter ve Güney Ay Düğümü kavuşumu; artık çürümüş ve aşağıya çeken, enerjiyi tüketen alışkanlıklara ve inançlara, ahlak ve felsefelere elveda demeyi işaret ediyor. Meghan ve Harry, bu semboliği en net şekilde ortaya koyanlardan oldu.

Diğer taraftan Meghan ve Harry'nin aldığı bu duygusal karar ve yaptıkları açıklama, Ay tutulmasının etkisiyle, duygusal bir boşalma ve zulüm, baskı, şiddete karşı yardım çağrısı niteliğinde olarak görülebilir.

Uranüs'un ileri harekete geçmesi ile gelirler ve kaynak elde etme, kazanç sağlama gibi konularda radikal bir karar vererek, Kraliyet ailesinin üst düzey üyeleri olmaktan çekildiler. Maddi açıdan bağımsız olarak çalışmayı tercih ettiklerini belirttiler.

Satürn - Pluto kavuşumu nedeniyle alınan bu karar, Kraliyet tarafından memnuniyetle karşılanmamış olabilir. 

Kraliyet yıldızları Meghan Markle ve Prens Harry'i doğum haritasına birlikte bakalım...

Astro yorum: Kraliyet yıldızları Meghan Markle ve Prens Harry'i nasıl bir hayat bekliyor? - Resim : 2

MEGHAN MARKLE'IN DOĞUM HARİTASI

Doğum tarihi: 4 Ağustos 1981

Doğum yeri: Los Angeles

Yükselen burç: Yengeç

  • Meghan'ın doğum haritasındaki Satürn'ü Terazi de yüceliyor, aynı zamanda Ay ve Jüpiter kavuşumlu. Partnerlik evi olan 7. evinin yöneticisi Satürn, ikili ilişkiler ve yuva kurmasını kısıtlıyor. Fakat Satürn'ün Jüpiter kavuşumlu olması, bu kısıtlamayı kırma konusunda ona şans ve fırsatlar veriyor.
  • Pluto'nun Terazi burcunda 4. evinde olması Meghan'ın ailesindeki boşanmayı ifade ederken, ileride kendisinin de aynı risk içerisinde olabileceğinin gösteriyor. İkilinin evliliğinin geleceğinde bu bir soru işaretine neden olabilir.
  • Meghan, projeksiyonda 3. evini yaşıyor. Bu da bizi Venüs ve Merkür'e götürüyor. Meghan'ın gelir ve kazanç elde etme, çalışma ve hizmet etme konusunda oldukça yoğun analizler içine girdiğini buradan görebiliriz. 2. evinde Aslan burcunda konumlanan Merkür ile birlikte, oyunculuğa geri dönerek para kazanmak isteyebilir.
  • Önümüzdeki Ağustos ayında Meghan, 4. ev ile ilgili konuları deneyimleyecek. Yani ev, aile ve yuvasına odaklanacak. Evlilik şartları veya evliliklerinin, taşınmalarının yasal süreçlerini ve kraliyet ailesinden ayrılmanın bürokratik sürecini yaşayacak.
  • Yengeç burcundaki Mars ile zorlu açı yapan Satürn'ün ona zorluk çıkaracağı aşikar. Yuvasını istediği gibi kurmak için oldukça çaba sarf edecek. Jüpiter ona bu riski alması için gereken özgüveni verecek.

Astro yorum: Kraliyet yıldızları Meghan Markle ve Prens Harry'i nasıl bir hayat bekliyor? - Resim : 3

PRENS HARRY DOĞUM HARİTASI

Doğum tarihi: 15 Eylül 1984

Doğum yeri: Londra

Yükselen burç: Oğlak

  • Satürn ve Pluto kavuşumu 1. evinde gerçekleşiyor. Harry'e yeni ve sadeleşmiş, köklü değişimler gerektiren bir hayat vaat eden Satürn ve Pluto, kendi imzasının olduğu tüm sözleşmelere ve kontratlara ve yasal süreçlere de "Hayır!" deme lüksü veriyor.
  • Ay tutulması Yengeç burcunda 7. evinde gerçekleşirken, burada duygularını ve artık yasal nedenlerle sahip olduğu statüleri istemediğini açıklaması ve bunu tüm dünyanın önüne sermesi son derece normal.
  • Jüpiter son 1 seneden bu yana Harry'nin 12. evinden geçiyordu. Bilinçaltındaki kaygı ve endişeleri, karmayı, tecriti ve perde arkasından hareket etmek istediğimiz alanları temsil eden 12. evde, yüksek farkındalıkla hareket ederek, gerçeklerin farkına vararak, kendini adeta bir şifacı gibi iyileştirerek bu kararı almış olabilir.
  • Yay burcundaki Uranüs ve Mars, bu radikal karar konusunda hamlelere perde arkasından büyük bir hevesle çaba gösterdiğine işaret ediyor.
  • Bu çift için önümüzdeki yıl oldukça fazla değişim ve dönüşüm gerektirecek. Hayatlarıyla ilgili son düzenlemeleri yapmak zorunda kalacaklar. Özellikle yıl sonundaki gelişmeler daha fazla yıpratıcı olabilir.
Zeynep Özyörük Meghan Markle Prens Harry