Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan mutluluk pozu

Magazin Haberleri
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan mutluluk pozu

Uzun bir süredir aşk yaşayan oyuncu çift Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan yeni paylaşım geldi. Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'nun mutluluk pozu takipçilerinden tam not aldı. İkilinin paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu.

Geçtiğimiz yıl ilişkileri Alaçatı'da belgelenen oyuncu çift İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz, aşklarını yaşamaya tam gaz devam ediyor. İlişiklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz, sosyal medyadan sık sık aşk dolu karelerini yayınlıyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü çiftten Gürbüz, sevgilisi ile çekildiği kareyi takipçileri ile paylaştı. Ünlü çiftin mutluluk pozu takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Uzun süredir haklarında çıkan aşk dedikodularına sessiz kalan İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz'ün birlikteliği geçtiğimiz yıl yaz Alaçatı'da belgelenmişti.

Sosyal medya kullanıcıları "Evlenin artık ya ayrılmayın sakın", "Aranızda ki enerji diyorum aura diyorummmm"ve "Hep mutlu olun ne olursa olsun hep mutlu olun kimseyi kafayı takmayın sizin mutluluğunuz daha önemli" gibi yorumlarda bulundu.

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan mutluluk pozu - Resim : 1

 

Kaynak: Haber Global TV

Aslıhan Gürbüz İsmail Hacıoğlu magazin haberleri