Aslı Enver ile Murat Boz barıştı mı? Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi

Aslı Enver ile Murat Boz barıştı mı? Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi

Bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerini 2019 yılında noktalayan Aslı Enver ile Murat Boz'un sosyal medyada kafa karıştıran paylaşımları hayranlarını heyecanlandırdı. Yeniden barıştıkları konuşulan eski aşıklardan Aslı Enver konuyla ilgili açıklama yaptı.

'Kardeşim Benim' filminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Murat Boz ile Aslı Enver'in ilişkisi 2019'un Ekim ayında sona ermişti. 

Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

Geçtiğimiz ay da Aslı Enver, şaşırtan bir harekette bulundu. Güzel oyuncu, Boz'un fan hesabını takip etti. Bunu fark eden Instagram kullanıcıları hemen ekran görüntüsü aldı.

Aslı Enver ile Murat Boz barıştı mı? Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi - Resim : 1

Ünlü oyuncunun bu davranışı 'Aslı, Murat'ı stalklıyor' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Enver kısa bir süre sonra da hesabı takip etmeyi bıraktı.

AYNI ANDA AYNI EMOJİ

Enver ve Boz iki gün önce de aynı dakikalar içerisinde Instagram'dan fotoğraf paylaştı. Enver, paylaşımına beyaz kalp emojisi koydu. Boz ise siyah-beyaz kalp emojisi koydu. Eski aşıkların bu paylaşımları yine "Barıştılar mı?" sorusunu gündeme getirdi.

Aslı Enver ile Murat Boz barıştı mı? Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi - Resim : 2

“YALNIZIM, MUTLUYUM”

Eski aşıkların hayranlarını heyecanlandıran gelişmelerin ardından Aslı Enver'den açıklama geldi. Ünlü oyuncu, "Yalnızım, bir süre daha da öyle kalmayı düşünüyorum. Böyle çok mutluyum" dedi

Kaynak: Haber Global TV

Murat Boz Aslı Enver magazin haberleri