Aslı Bekiroğlu rol arkadaşının eski sevgilisi ile aşk yaşamaya başladı! Yeni aşkı bakın kim

Aslı Bekiroğlu
Aslı Bekiroğlu rol arkadaşının eski sevgilisi ile aşk yaşamaya başladı! Yeni aşkı bakın kim

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, yeni sevgilisi müzisyen Çağrı Telkıvıran ile ilk kez görüntülendi. Bekiroğlu'nun bir süredir aşk yaşadığı kişi bir ara aynı dizide rol aldığı arkadaşı Seda Türkmen'in eski sevgilisi çıktı.

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz aylarda yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Can Koçkan ile ayrılmıştı. 25 yaşındaki Bekiroğlu, ocak ayında yeni bir ilişkiye başlamış ve bunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 

Aslı Bekiroğlu rol arkadaşının eski sevgilisi ile aşk yaşamaya başladı! Yeni aşkı bakın kim - Resim : 1

Aslı Bekiroğlu ve yeni sevgilisi Çağrı Telkıvıran, önceki gün Arnavutköy'deydi. Bir büfeden yiyecek alan sevgililer, ilk kez objektiflere takıldı.

Aslı Bekiroğlu rol arkadaşının eski sevgilisi ile aşk yaşamaya başladı! Yeni aşkı bakın kim - Resim : 2

Müzisyen sevgilisiyle görüntülenen Bekiroğlu, "Çok mutluyuz. Her şey yolunda" ifadelerini kullandı. 

Aslı Bekiroğlu'nun yeni sevgilisinin ‘Benim Tatlı Yalanım’ dizisindeki rol arkadaşı Seda Türkmen’in eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran olduğu ortaya çıktı.

Aslı Bekiroğlu ile Çağrı Telkıvıran’ın büfeden ayrılmadan önce maske takması dikkat çekti.

SEVGİLİLERİ SAYESİNDE ARKADAŞ OLDULAR

TV100'de yer alan habere göre; Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden meslektaşı Demet Özdemir’le beraber çekilmiş bir pozunu yayınlamıştı.

Aslı Bekiroğlu rol arkadaşının eski sevgilisi ile aşk yaşamaya başladı! Yeni aşkı bakın kim - Resim : 3

Özdemir'in sevgilisi Oğuzhan Koç, yeni şarkısı "Hepsi Geçiyor"u Çağrı Telkıvıran'la beraber hazırlamıştı. İki ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile Demet Özdemir'in de müzisyen sevgililerinin sayesinde yakın arkadaş olduğu ileri sürüldü.

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Adı mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, Yol Arkadaşım, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır.

Aslı Bekiroğlu, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde Suna karakterine hayat vermektedir. Aslı Bekiroğlu, 1.62 metre boyunda, 52 kilo ve Akrep burcudur.

2021 yılında Exxen’de yayınlanmaya başlayan ‘Yetiş Zeynep’ dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır. 

Kaynak: Haber Global TV

Aslı Bekiroğlu Çağrı Telkıvıran Seda Türkmen magazin haberleri