Aslı Bekiroğlu: Hepinize dava açtım!

Aslı Bekiroğlu: Hepinize dava açtım!

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, sosyal medyada yayılan, kendisine ait olduğu iddia edilen fotoğraflarla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Geçtiğimiz cumartesi günü Aslı Bekiroğlu'na ve sevgilisi Can Koçkan'a ait olduğu iddia edilen müstehcen fotoğraflar ve videolar sosyal medyada gündem oldu. Olayın ardından Aslı Bekiroğlu'ndan açıklama geldi.

 "MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM"

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkındaki nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım. Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm. Ahlaksız paylaşımlarına adımı farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve prim verilmemesini basın kamuoyundan rica ederim" ifadelerini kullandı.

Aslı Bekiroğlu: Hepinize dava açtım! - Resim : 1

BEKİROĞLU'NA ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK

Oyuncunun zor günler geçirmesine neden olan olaydan sonra Bekiroğlu'nun takipçileri ve pek çok meslektaşı sosyal medya hesaplarından destek mesajları atarak oyuncuyu yalnız bırakmadı. Ünlü isimler, 'Siber Suça Ortak Olma' hashtagi altında birleşti.

Ünlü oyunculardan çıplak fotoğraf isyanı!

YASAL SÜREÇ BAŞLADI!

Instagram hesabından yeni bir açıklama daha yapan ünlü oyuncu yasal sürecin başladığını belirtti:

Hakkımda hakarette bulunan, kişilik haklarıma zarar veren, yayan, paylaşan tüm sayfalar ve kişiler tespit edilmiş ve hepsiyle ilgili yasal süreç başlamıştır. 

"Hepimize nasıl dava açılacak" diye düşünmeyin, açtım. 'Mahkemenin başka bir işi yok mu' diye düşünmeyin. Bu büyük bir suç,bir tecavüz. Ve adalet de benden yana. Bu süreçte yanımda olan herkese birlerce kez teşekkür ederim. Sizler sayesinde ayaktayım."

Aslı Bekiroğlu: Hepinize dava açtım! - Resim : 2

Aslı Bekiroğlu siber suç Can Koçkan