Aşkın Tarifi'nin yıldızlarından sosyal medyayı sallayan paylaşım! 'Neslihan'ın yerinde olsam boşanırdım'

Aşkın Tarifi

Kanal D'de yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk'ten sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen bir paylaşım geldi.

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Aşkın Tarifi, dün akşam 6. bölümüyle ekranlara geldi. 

Dizinin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ile Serra Aktürk, merakla beklenen 6. bölüm yayınlanmadan önce sosyal medyada bu videoyu paylaştı.

Ünlü oyuncuların sosyal medyada çok konuşulan paylaşımlarıyla ilgili bazı sosyal medya kullanıcıları "Neslihan'ın yerinde olsam boşanırdım…" yorumları yaptı.

Aşkın Tarifi'nin yıldızlarından sosyal medyayı sallayan paylaşım! 'Neslihan'ın yerinde olsam boşanırdım' - Resim : 1

AŞKIN TARİFİ 6. SON BÖLÜM

Naz, bir gece önce kendisine hiçbir açıklama yapmadan giden Fırat’a zaten tepkilidir. Üstüne bu kayboluş, onu iyice sinirlendirir. Sonunda Fırat, Naz’ın karşısına çıktığında, ikili arasında fırtınalar kopar.

Fırat, Naz’a kendini anlatma çabasındayken; bir anda karşısına çıkan beklenmedik kişi ise, Fırat’ı tam anlamıyla allak bullak eder. Naz ve Fırat arasında ipler gerilmişken, Naz, Fırat’ın ailesiyle ilgili de yanlış şeyler düşünmeye başlar.

Bu yüzden, Fırat’ı çok kırar. Sonrasında pişman olan Naz, Fırat’la aralarındaki tüm gerilimi sona erdirmek için bir adım atar. Ancak bu defa da Fırat’ın evinde, onu büyük bir sınav bekler. Naz’ın Fırat’a olan güveni, yerle bir olur. Fırat, Naz’ın düşüncelerini değiştirebilecek midir? Yoksa Naz tüm planı anlayacak mıdır?

Aşkın Tarifi'nin yıldızlarından sosyal medyayı sallayan paylaşım! 'Neslihan'ın yerinde olsam boşanırdım' - Resim : 2

AŞKIN TARİFİ DİZİSİNİN KONUSU

Kendi halinde, hayatından memnun bir kebap ustası olan Fırat, günün birinde kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk'a dersini vermek ister. Fırat'ın öfkesi, yolunu bir Fransız restoranına düşürür. Geçmişte Fransız mutfağını iyi bilen bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi Naz Soyluer sayesinde, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek "Aşkın Tarifi" olmadığını anlayacaktır. Aşkın Tarifi var mıdır, Fırat Aşkın Tarifini bulabilecek midir?

Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat, Doktor Aşk’a “aşk dersi” verebilecek mi? Yoksa ava giderken avlanacak mı? Fırat, Aşkın Tarifini bulabilecek midir, ya da Aşkın Tarifi var mıdır?

Kaynak: Haber Global TV

Kadir Doğulu Serra Arıtürk aşkın tarifi magazin haberleri sosyal medya Neslihan Atagül