Aşkın Tarifi 13. Bölüm Full İzle - Final

Aşkın Tarifi
Aşkın Tarifi 13. Bölüm Full İzle - Final

Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi'nin 13. bölümü yani final bölümü 6 Eylül 2021 Pazartesi günü yayınlandı. Biter bitmez internete yüklenen Aşkın Tarifi dizisinin 13. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Aşkın Tarifi 13. Bölüm İzle. 

NTC Medya'nın yapımını üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin finali yani 13. bölümü 6 Eylül günü Kanal D ekranlarında yayınlandı. 

Deniz Koloş'un yönettiği dram türündeki dizi her pazartesi günü saat 20:00'de yayınlanıyor.

Aşkın Tarifi 13. Bölümde ne oldu?

Fırat, hasta olduğunu Naz'a itiraf ediyor. Fırat'ın hata olduğu haberleri ise kısa sürede yayılıyor. Ancak bu durumu sürpriz bir hamleyle kapatan Fırat yine golünü atıyor. Fırat ve Naz'ın yeni ortağı kim?

Aşkın Tarifi 12. Bölümde ne olmuştu?

Fırat’ın sağlığıyla ilgili sakladığı sır ortaya çıkınca ortalık iyice karışıyor, yine de Fırat bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapıyor.

Taylan, Fırat’ın bu zaafını fırsat bilecek ve ona zarar verebilmek için haince bir plan hazırlar. Taylan’ın yeni planından bihaber olan Naz, Fırat’ı korumak için kendince bir yönteme başvurur. Taylan’ın hamlesi Naz ile Fırat ilişkisindeki dengeleri nasıl etkileyecek?  

Aşkın Tarifi dizisi oyuncuları

Kadir Doğulu

Serra Arıtürk

Alper Saldıran

Yasemin Çonka

Ümmü Putgül

Cem Davran

İdil Sivritepe

Atakan Yılmaz

Aşkın Tarifi 13. Bölüm İzle - FİNAL

6 Eylül'de yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinin 13. bölümünü yani finalini tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Aşkın Tarifi 13. Bölüm Fragmanı

dizi izle aşkın tarifi dizisi kanal d dizileri dizi haberleri aşkın tarifi son bölüm kanal d aşkın tarifi izle kanal d izle aşkın tarifi yeni bölüm izle