Aşkın Tarifi 12. Bölüm Full İzle

Aşkın Tarifi
Aşkın Tarifi 12. Bölüm Full İzle

Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi'nin 12. bölümü 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü yayınlandı. Biter bitmez internete yüklenen Aşkın Tarifi dizisinin 12. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Aşkın Tarifi 12. Bölüm İzle. 

NTC Medya'nın yapımını üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin 12. bölümü 30 Ağustos Pazartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlandı. 

Deniz Koloş'un yönettiği dram türündeki dizi her pazartesi günü saat 20:00'de yayınlanıyor.

Aşkın Tarifi 12. Bölümde ne oldu?

Fırat, hasta olduğunu Naz'a itiraf ediyor. Fırat'ın hata olduğu haberleri ise kısa sürede yayılıyor. Ancak bu durumu sürpriz bir hamleyle kapatan Fırat yine golünü atıyor. Fırat ve Naz'ın yeni ortağı kim?

Aşkın Tarifi 11. Bölümde ne olmuştu?

Aşkın Tarifi 23 Ağustos Pazartesi yayınlanan 11. Bölümde Fırat'ın aniden ortaya çıkan sağlık sorunu herkesi çok tedirgin ediyor!

Fırat’ın parayı nereden aldığı açığa çıkınca hem Naz hem de aile cephesinde fırtınalar kopacak. Fırat’ın yaptıklarından dolayı ona güvenmemesine rağmen Naz’ın aşkı yine ağır basacak. Taylan, Naz ile Fırat’ın var olan bağını kökünden yok etmek için yeni planlar içinde olacak. Fırat, baş gösteren sağlık durumu yüzünden çok büyük bir zorluğun içine girecek. Acaba bu durumu saklamaya becerebilecek mi yoksa Naz’la yepyeni bir uçurumun kıyısına mı gelecek?

Aşkın Tarifi dizisi oyuncuları

Kadir Doğulu

Serra Arıtürk

Alper Saldıran

Yasemin Çonka

Ümmü Putgül

Cem Davran

İdil Sivritepe

Atakan Yılmaz

Aşkın Tarifi 12. Bölüm İzle

30 Ağustos'ta yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinin 12. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Aşkın Tarifi 12. Bölüm Fragmanı

dizi izle aşkın tarifi dizisi kanal d dizileri dizi haberleri aşkın tarifi son bölüm kanal d aşkın tarifi izle kanal d izle aşkın tarifi yeni bölüm izle