Oğulcan Engin ve Miray Daner aşkı belgelendi

Magazin Haberleri
Oğulcan Engin ve Miray Daner aşkı belgelendi

Ezgi Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra Ala Tokel ile aşk yaşamaya başlayan Oğulcan Engin hızlı çıktı. Engin, son olarak Miray Daner ile aşk iddialarıyla gündem olurken bu iddialardan sonra ikilinin eski aşklarından bomba tepkiler geldi. Gündemde olan aşktan ilk karede sosyal medyaya düştü.

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, son dönemde özel hayatındaki gelişmeler ile magazin gündeminden düşmüyor. Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile uzun süreli ilişkisi geçtiğimiz haftalarda sona eren Oğulcan Engin, gönlünü fenomen Ala Tokel'e kaptırmıştı. Ancak bu aşk kısa sürdü, ikili yollarını ayırdı.

MİRAY DANER'LE GÖRÜNTÜLENDİ 

Hızlı çıkan Oğulcan Engin'in adı son günlerde Burcu Esmersoy ile anılırken çok geçmeden yine bir oyuncuya gönlünü kaptırdığı iddiası gündeme düştü. Bu güzel oyuncu ise son olarak Kubilay Aka ile olaylı bir ilişki bitiren Miray Daner.

İLK KARE GELDİ

Öte yandan magazin gündemini sallayan aşkın ilk karesi sosyal medyaya düştü. İkili ilk kez dün gece Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekandan çıkarken görüntülendi.

Oğulcan Engin ve Miray Daner aşkı belgelendi - Resim : 1

Oğulcan Engin ile Miray Daner'in aşk iddiası magazin kulislerini hareketlendirdi. Bu aşka şahit olan Kubilay Aka ise iddialara göre küplere bindi. 

Oğulcan Engin ve Miray Daner aşkı belgelendi - Resim : 2

Ayrıca haberler sonrası Ala Tokel'den de manidar bir paylaşım geldi. Tokel, "Gelen gideni görüntülü arattı öyle diyim" sözleriyle eski aşkına gönderme yaptı.

Kaynak: Diğer

Miray Daner Oğulcan Engin aşk magazin son dakika Ala Tokel Seda Sayan