Aşk 102 setinde 3 oyuncu koronavirüse yakalandı

Aşk 102 setinde 3 oyuncu koronavirüse yakalandı

Netflix'in Aşk 102 dizisinin başrol oyuncularından Alina Boz, Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı yeni tip koronavirüse yakalandı. Bu gelişmenin ardından dizinin çekimleri durdu.

Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinin devamı olarak çekilen Aşk 102 dizisinin başrol oyuncularından Alina Boz ve Kubilay Aka koronavirüse yakalandı. Boz ile Aka'nın koronavirüs (Kovid-19) tesinin pozitif çıkmasının ardından, Ay Yapım, Netflix için çektiği Aşk 102 dizisinin çekimlerini durdurdu.

KUBİLAY AKA: KİME BULAŞTIĞINI BİLMİYOR 

Kubilay Aka, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Sıkıntı yok bu covid kime bulaştığını bilmiyor" ifadelerini kullandı. 

TV100'de yer alan habere göre, Aşk 102'nin bir başka oyuncusu aynı zamanda Yeni Hayat dizisinde de rol alan İpek Filiz Yazıcı'nın da test sonucu pozitif çıktığı belirtildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Yeni Hayat dizisinin de setine ara verildi. 

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz, 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyaya geldi. Annesi Rus kökenli olan Alina Boz, Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duydu. İlk olarak "Cesur Hemşire" dizisinde "Canan" olarak ekranlara adım attı. Alina Boz, esas çıkışını ise "Paramparça" dizisinde canlandırdığı "Hazal" karakteri ile yaşadı.

2016 yılında kadrosunda Zafer Algöz ve Melek Baykal gibi isimlerin yer aldığı "Kaçma Birader" adlı filmde de rol aldı. 

2017 yapımı Sevda’nın Bahçesinde Defne karakterine hayat verdi. Alina Boz son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi "Vatanım Sensin" de rol almıştır. Alina Boz Elimi Bırakma isimli dizinin başrolünü de üstlenmiştir.

Aşk 102 setinde 3 oyuncu koronavirüse yakalandı - Resim : 1

KUBİLAY AKA KİMDİR? 

Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezun oldu. “Vatanım Sensin” dizisinde iki sezon boyunca Ali Kemal karakterini canlandıran Aka, halen “Çukur” dizisinde Celasun karakterine hayat vermektedir. Kubilay Aka, oyunculuğa başlama hikayesini şu sözlerle anlamıştı:

"Muğla-Milas Havalimanı’nda özel bir şirkette çalışıyordum. Ufuk Ergin, sanatçısı Ozan Doğulu ile lounge kısmına giriş yaptı. İşlemlerini gerçekleştirdim. O sırada yaka kartımdan adıma soyadıma bakmış. 10 dakika sonra Instagram’dan bir mesaj geldi. Bana “Vatanım Sensin” dizisindeki Ali Kemal karakteri için deneme çekimine gelip gelemeyeceğimi soruyordu. Görmesem, kim olduklarını bilmesem, birileri bana şaka yapıyor zannederdim."

Aşk 102 setinde 3 oyuncu koronavirüse yakalandı - Resim : 2

İPEK FİLİZ YAZICI KİMDİR? 

İpek Filiz Yazıcı, 2001 yılında İstanbul'da doğmuştur. İpek Filiz Yazıcı 2016 yılında rol aldığı Babam ve Ailesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

İpek Filiz Yazıcı başrolü Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert'in paylaştığı Kayıtdışı dizisinde yer almıştır.

Elimi Bırakma adlı dizide de Ceyda karakterine hayat veren İpek Filiz Yazıcı, 1.63 metre boyunda 50 kilo ve koç burcudur.

Aşk 102 setinde 3 oyuncu koronavirüse yakalandı - Resim : 3

Alina Boz Kubilay Aka İpek Filiz Yazıcı