Armağan Çağlayan isyan etti: "Arkadaşımın oğlu istedi, kilosu 820 TL olmuş"

Magazin Haberleri
Armağan Çağlayan isyan etti: "Arkadaşımın oğlu istedi, kilosu 820 TL olmuş"

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından jelibon fiyatlarına isyan etti. Çağlayan, 1 kilo jelibonun 820 TL olmasına isyan ederek "Bazı fiyatlara şaşırıp garip tepkiler verebiliyorum" dedi.

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Armağan Çağlayan 1 kilo jelibonun 820 TL tepki gösterdi.

"HALA BAZI FİYATLARA GARİP TEPKİLER VEREBİLİYORUM"

X hesabından gördüğü fahiş fiyata tepki gösteren Armağan Çağlayan "Hala bazı fiyatlara şaşırıp garip tepkiler verebiliyorum. Arkadaşımın oğlu jelibon istedi, kilo 820 TL'imiş" ifadelerini kullandı.

Çağlayan daha önce de okul çanta fiyatlarının pahalılığına isyan etmişti.

Armağan Çağlayan isyan etti: "Arkadaşımın oğlu istedi, kilosu 820 TL olmuş" - Resim : 1

MÜGE ANLI'YA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ: DELİRDİ BAYA BAYA 

Önceki gün Müge Anlı ile Tatlı Sert programını izleyen Armağan Çağlayan, Anlı'nın üzerine kuma getirilen bir kadına "Ben o kadını öldürmek için kollarım be. Sol yanım dediğim adam eve başka bir kadını getirecek, bana nikah kıymamış ve 3 çocuğuma rağmen" demesine sinirlenmiş ve "Müge Anlı da delirdi! Bayağı bayağı!" demişti.

MÜGE ANLI'DAN ŞOK SÖZLER!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te, dehşet verici bir olay masaya yatırıldı. İkiz annesi Hatice Çaltı'nın hayatını kaybetmeden önce darp edildiği tespit edilmişti. Evinin banyosunda ölü bulunan Hatice Çaltı'nın tırnaklarından alınan DNA örneği şüphe oklarını üzerine çekmesine rağmen eşi Ramazan Çaltı ile uyuşmadı. Ramazan Çaltı ile ilişki yaşayan bir kadının canlı yayına bağlanması ile, Müge Anlı şok eden bir tepki verdi.

Ramazan Çaltı'nın beraberlik yaşadığı Emine Hanım canlı yayına bağlandı. Müge Anlı, Emine Hanım'a "Seninle ilgili soruya cevap ver. Sen kocana 'Bu çocuklar senden değil!' dedin mi?" sorusunu yöneltti. Emine Hanım ise bu soruya "Ben öyle bir kadın mıyım? Beni tanıyan kim varsa bağlansın!" şeklinde bir cevap verdi.

Bu yanıt üzerine sinirlenen ünlü gazeteci Müge Anlı şoke eden o sözleri sarfetti.

Bunu yayında söylemek belki doğru değil ama ben içimden geçeni, doğruyu söyleyeyim: Ben o kadını öldürmek için zaman kollarım be! Yani sol yanım dediğim adam eve başka bir kadın getirecek, üç çocuğuma rağmen bana nikah kıymamış; gidecek o 2 çocuklu kadına nikah kıyacak, benim evime getirecek. 'Haticem Haticem' diyecek. Ben onu öldürürüm bir şekilde. Yani 'Ben öyle bir kadın mıyım, böyle bir kadın mıyım?' diyorsun da, bunun kadınlıkla alakası yok. Ben sana ilk içimden geçeni söylüyorum.

Kaynak: Haber Global TV