Arka Sokaklar'dan Sadakatsiz'e bomba transfer!

Arka Sokaklar Sadakatsiz
Arka Sokaklar'dan Sadakatsiz'e bomba transfer!

Geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'a veda eden Alp Korkmaz'ın aynı kanalda yayınlanan Sadakatsiz dizisinin kadrosuna dahil olacağı iddia edildi.

Başrollerini Zafer Engin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Oya Okar ve Yiğitcan Ergin gibi isimlerin canlandırdığı dizide geçtiğimiz günlerde bir veda yaşandı. Dizinin sevilen oyuncusu Alp Korkmaz, şehit düşerek kadrodan ayrıldı.

Arka Sokaklar'dan Sadakatsiz'e bomba transfer! - Resim : 1

SADAKATSİZ'E TRANSFER OLDU

Alp Korkmaz'ın yeni bir diziye dahil olduğu iddiası da magazin gündemine bomba gibi düştü. Korkmaz'ın Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrolünü paylaştığı Sadakatsiz dizisine dahil olduğu ileri sürüldü. Alp Korkmaz'ın Bahar ve Melih'in arasına girmeye çalışan Oğuzhan rolüne hayat vereceği iddia edildi.

BAHAR'IN ESKİ AŞKI OLACAK

Bahar'ın eski sevgilisi rolünde diziye dahil olacağı söylenilen Korkmaz'ın aynı zamanda Melih'in yurt dışında en yakın arkadaşı olacağı belirtildi. İddiaların ardından oyuncudan ve yapım ekibinden henüz net bir açıklama gelmedi.

Arka Sokaklar'dan Sadakatsiz'e bomba transfer! - Resim : 2

ALP KORKMAZ KİMDİR?

Alp Korkmaz 2 Mart 1981 yılında Ankara'da doğmuştur. Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

İlk ve Orta öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır, Lise öğrenimini ise Çanakkale'de Tamamlamıştır.

Amerika'da üniversite hayatına başladı. University of South Florida Radyo Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra New York'a oyunculuk eğitimi almaya gitti. New York'un en önemli Broadway müzikal okullarından Neighborhood Playhouse School of Theatre da eğitimini tamamladıktan sonra 2006 yazında Türkiye'ye döndü.

Döneli henüz 1 ay olmasına karşın Korkmaz, Türker İnanoğlu tarafından keşfedildi. Uzun yıllar boyunca Erler Filmin yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar adlı dizide Ali karakterini canlandırdı.

Kaynak: Diğer

Arka Sokaklar Sadakatsiz dizisi Alp Korkmaz dizi dizi haberleri Kanal D kanal d dizileri