Arka Sokaklar'da yürek dağlayan 'Narin Güran' sahnesi gündem oldu

Haber Merkezi
Narin Güran Magazin Haberleri Arka Sokaklar Dizi Haberleri Fragman
Arka Sokaklar'da yürek dağlayan 'Narin Güran' sahnesi gündem oldu

21 Ağustos'ta kaybolduğu izlenimi verilen ve evinin 1 kilometre yakınındaki derede cansız bedeni bir çuvalın içinde bulunan Narin Güran, ''Arka Sokaklar'' dizisinde unutulmadı. Yeni bölüm fragmanında, Zafer Ergin'in hayat verdiği Rıza Baba karakterinin yaptığı konuşma sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Cuma akşamları ekrana gelen dizinin bu hafta seyirci karşısına çıkacak olan yeni bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Toplumsal olaylara duyarlılığı ile bilinen Arka Sokaklar, 686’ncı bölümünde, 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilişine dair etkileyici bir mesaj veriliyor.

Arka Sokaklar'da yürek dağlayan 'Narin Güran' sahnesi gündem oldu - Resim : 1

Yeni bölüm tanıtımında, usta oyuncu Zafer Ergin'in hayat verdiği Rıza baba karakterinin yapmış olduğu vurucu açıklamalar izleyenleri derinden etkiledi. Narin Güran olayına dair verilen mesaj, toplumsal bir sorunun altını çizerken, sosyal medyada geniş bir yankı buldu.

Arka Sokaklar'da yürek dağlayan 'Narin Güran' sahnesi gündem oldu - Resim : 2

"VATANI KORUMAK ÇOCUKLARI KORUMAKLA BAŞLAR"

Tanıtımda Rıza Baba, "Bu sessizlik kimseyi kurtarmayacak. Vatanı korumak çocukları korumakla başlar. Biz maalesef koruyamadık. Memleketin kim bilir hangi köşesinde yine sesler yükselecek. Feryatlar, ağıtlar sonrası yine bir avuç toprak. En sonunda da unutacağız. Leyla gibi Narin gibi Gülistan gibi…" sözleriyle izleyicilerin yüreğine dokundu.

ARKA SOKAKLAR 686. BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar, 18 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de yeni bölümüyle ekranlarda olacak.