Arka Sokaklar’da büyük şok! Ünlü oyuncu diziden ayrıldı mı?

Arka Sokaklar Dizi Haberleri
Arka Sokaklar’da büyük şok! Ünlü oyuncu diziden ayrıldı mı?

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar dün akşam 600. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide Ali karakterini canlandıran Alp Korkmaz'ın Arka Sokaklar'a veda ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki, Alp Korkmaz diziden ayrıldı mı? İşte detaylar...

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan yeni bölümünün son sahnesi akıllarda soru işareti bıraktı. Arka Sokaklar son bölümüne bazuka ile vurulan kişinin görüntüleri damga vurdu. O anlara şahit olan Hüsnü büyük bir şok yaşarken, Rıza babanın evine ulaşan haber Pınar'ı gözyaşlarına boğdu.

Dizide Alp Korkmaz’ın canlandırdığı Ali karakterinin patlayan bomba sonrası öldüğü iddiaları sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Arka Sokaklar’da büyük şok! Ünlü oyuncu diziden ayrıldı mı? - Resim : 1

Arka Sokaklar dizisinin 22 Ekim Cuma akşamı yayınlanan son bölümünün ardından Alp Korkmaz'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Arka Sokaklar’da büyük şok! Ünlü oyuncu diziden ayrıldı mı? - Resim : 2

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Ekip, Harun'u kaçıran teröristlerin peşine düşmüştür. Teröristler gözlerini kırpmadan insanları öldürmektedir. Ekip bu işi sonlandırmak ve Harun'u kurtarmak için peşlerine düşer. Operasyon sırasında büyük bir çatışma yaşanır.

Rıza Baba, Antalya Narkotik Şube ile ortak operasyon yapacaklarını ekibine söyler. Ruslarla buluşacak olan Kerim Aslan'ın da bu operasyonla yakalanmasını ister. Bu görev için Hüsnü ile birlikte Aslı ve Emre gider. Operasyon sırasında bir Sniper'dan bahsedilir. Bu kişi Ali'dir. Çatışma sırasında Ali müthiş hamlelerle operasyondaki polisleri rahatlatır. Bunu gören şebeke elemanı bazuka ile Ali'nin olduğu siperi vurur. Hüsnü, Ali'nin öldüğünü görünce büyük bir yıkım yaşar. Bu acı haber İstanbul'a geldiğinde yas havası her yeri kaplar.

Hüsnü, elinde bazuka olan teröristi görünce büyük şaşkınlık yaşar. Bazukasını ateşler ve hedefindeki kişiyi vurur.

 

Kaynak: Haber Global TV

Arka Sokaklar arka sokaklar 600. bölüm izle Alp Korkmaz dizi dizi haberleri