Arka Sokaklar dizisinin Selin komiseri Oya Okar'a büyük şok

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar dizisinin Selin komiseri Oya Okar'a büyük şok

Arka Sokaklar dizisinde Selin karakterini canlandıran oyuncu Oya Okar'ın arabası gündüz vakti evinin önünden çalındı.

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’da Selin Komiser’e hayat veren oyuncu Oya Okar’ın gündüz vakti evine hırsız girdi. 

TV100’ün haberine göre, Okar’ın çekim yoğunluğunu fırsat bilen hırsızlar, geçtiğimiz hafta gündüz vakti evine girip ziynet eşyalarını ve aracını çaldı. 

Arka Sokaklar dizisinin Selin komiseri Oya Okar'a büyük şok - Resim : 1

Evdeki alarm ve kamera sistemini etkisiz hale getiren soyguncular, kısa süre içinde olay yerini terk edip arkalarında hiçbir iz bırakmadı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre çakar lambaları olan koyu renkli bir araçla olay yerine gelen hırsızlar, dakikalar içinde evdeki değerli eşyaları ve Okar’ın lüks aracını çalıp kayıplara karıştı.

Olay sonrası büyük bir şok yaşayan ünlü oyuncu, emniyetten gelecek haberleri bekliyor. 

SELİN OKAR KİMDİR?

Oya Okar, 1986 yılında İstanbul'da doğmuştur. Annesi tıp profesörüdür. Babasının adı Ahmet Okar'dır. Bir abisi vardır. Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü mezunudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde hem lisans hem de yüksek lisans eğitimi aldı.

2005 yılında "Şöhret" dizisinde ablasını canlandıran Ahu Türkpençe'yi kıskanan, lüks ve ün takıntısı olan "Gülçin" isimli genç kızı oynadı.2007 yılında çekilen "Doktorlar" dizisinde Gülümsün karakterini canlandırdı. 2008 yılında "Düğün Şarkıcısı" dizisinde Erkan Can, Hatice Aslan gibi usta isimlerle birlikte oynadı.

2011 yılında TRT 1'de oynayan, Bosna savaşını anlatan "Mavi Kelebekler" dizisinde Burak Hakkı ile oynadı.

Oya Okar'ın da oynadığı, 14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren "Zeytin Tepesi" dizisinde başrol oyuncusu olarak Aslıhan Gürbüz oynuyor. Diğer rollerde Tayanç Ayaydın, Atilla Saral, Zerrin Sümer, Haldun Boysan, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Hakan Karahan gibi sanatçılar var. Zeytin tepesi'nin yapımcılığını MF Yapım Faruk Bayhan ve Faruk Aksoy üstlendi.

Ünlü oyuncu, şu sıralar 15. sezonuyla ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinde Selin komiser karakterini canlandırıyor. 

magazin haberleri