Arka Sokaklar 601. Bölüm Full İzle

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar 601. Bölüm Full İzle

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 601. bölümü 29 Ekim 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin 601. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar 601. Bölüm izle.

16. sezonuna giren Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 601. bölümü 29 Ekim Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 600. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

22 Ekim 2021 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 600. Bölümünde ekip, Ali'nin şehit olmasıyla şoka uğruyor!

Kerim Aslan ve Vildan, Ruslar ile yapacakları anlaşma için Antalya’ya gider. Hüsnü, Aslı ve Emre operasyon için Antalya’ya hareket eder. Antalya emniyet birimleri ile birlikte Ali’de operasyona katılır. Operasyonda acı dolu bir an yaşanır.

Mesut komiser, Harun’un kaçırılması nedeni ile müfettiş İdil tarafından gözaltına alınır. Olay sırasında yeraltı karakolunda Vedat’ı sorguladığını söyleyemeyen Mesut’un temize çıkması için Selin komiser tarafından bir plan yapılır.

Hamit, kendisinin ve adamlarının yakınlarını ülkemiz üzerinden Avrupa’ya göndermek için Harun’u kullanır. Harun, Hamit’in elinden kurtulmak için bu isteğini kabul eder ve göçmenleri Türkiye’ye getirir.

Adamları tek tek yakalanan Kerim Aslan ve Vildan’ın amacı Ruslar ile son bir anlaşma yapmak ve işleri Esmer’e devredip ortadan kaybolmaktır. Esmer, hapishaneden çıktığı gibi Kerim Aslan ile anlaşır fakat onun için yaptığı bu anlaşmadan daha önemli bir konu vardır; içeriye düşmesini sağlayan Erman’ı ortadan kaldırmak…

İntikam hırsıyla yanıp tutuşan Esmer, eski ve güvenilir adamı Osman’ı tekrar yanında görmek ister. Osman, cezaevinden çıktıktan sonra ailesi ile birlikte temiz bir başlangıç yapmış, taksi şoförlüğü ile geçimini sağlamaktadır. Osman, eski hayatına dönmek istemez fakat Esmer’in, Osman’dan vazgeçme niyeti yoktur.

Hakan’ın yardım tekliflerini kabul etmeyen Leyla, bir ailenin yanında hizmetçiliğe başlar. Suna’nın hastalığı hızla şiddetlenir. Çaresiz kalan Leyla, Hakan’dan yardım ister. Suna’nın acilen ameliyat edilmesi gerekmektedir, Leyla’nın acilen paraya ihtiyacı vardır. Bu sırada çalıştığı evde gerçekleşen hırsızlık olayı tüm şüpheleri Leyla’nın üstüne çeker.

ARKA SOKAKLAR 601. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ARKA SOKAKLAR 601. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 29 ekim günü yayınlanan 601. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle arka sokaklar yeni bölüm izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle