Arka Sokaklar 600. Bölüm Full İzle - 22 Ekim

Arka Sokaklar

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 600. bölümü 22 Ekim 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin 600. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar 600. Bölüm izle.

16. sezonuna giren Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 600. bölümü 22 Ekim Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 599. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

15 Ekim 2021 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 599. Bölümünde ekip, Mesut'un gözaltına alınmasının şokunu yaşıyor!

Bora, tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Harun ise kardeşinin başına gelenlerden dolayı Mesut komiseri suçlar. Mesut’un hakkında soruşturma açılması için baskı yapar ve amacına ulaşır. Soruşturma için Ankara’dan müfettiş İdil görevlendirilir. Bu sırada Hamit, öldürdüğü Rıdvan’ın patronunun Harun olduğunu öğrenir. Harun, kardeşi Bora’nın intikamını almak isterken Hamit de onun peşine düşer.

Kurulan tuzak ile "Yaralı Yüz"ün kimliğini açığa çıkartan ekibimizin operasyonuna, narkotik şube ekipleri de katılır. Üzerlerindeki artan baskı Kerim Aslan ve Vildan’ı yer değiştirmek zorunda bıraktırır. Vildan, cezaevinde bulunan Bartu’yu ortadan kaldırmak ister. Kerim tarafından tehdit edilen Aslı’nın evi koruma altına alınır. Aslı’nın evini koruma görevinde olan Emre’nin aracında uyuşturucu bulunur ve gözaltına alınır.

Ekibimiz gelen ihbar üzerine, ormanlık alanda işlenen bir cinayeti araştırmaya başlar. Ceset adeta cerrah titizliği ile parçalara ayrılmıştır. Kimlik tespiti sonrası öldürülen kişinin Saadet adında bir kadın olduğu anlaşılır. Saadet’in sosyal medya fenomeni kızı Şebnem’e ulaşılır. Şebnem’den alınan bilgiler ile Saadet’in sevgilisi doktor Rauf sorgulanmak için gözaltına alınır.

ARKA SOKAKLAR 600. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ARKA SOKAKLAR 600. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 22 ekim günü yayınlanan 600. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

 

Kaynak: Haber Global TV

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle arka sokaklar yeni bölüm izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle arka sokaklar 600. bölüm izle