Arka Sokaklar 599. Bölüm Tek Parça Full İzle | Kanal D Son bölüm İzle

Arka Sokaklar

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 599. bölümü 15 Ekim 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin 599. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar 599. Bölüm izle.

16. sezonuna giren Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 599. bölümü 15 Ekim Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 598. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

8 Ekim 2021 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 598. Bölümünde ekip, Hakan'ın ihanet edip, etmediğini sorguluyor!

Ekibimiz Bora’yı yakalamak için sıkı bir takip başlatır. Harun bir yandan kardeşi Bora’nın teslim olmasını isterken, diğer yandan işlediği suçu temizleme peşindedir. Harun, Bora’nın yakalanan adamlarını ortadan kaldırmak için insan kaçakçılığı yapan Rıdvan’a talimat verir. Rıdvan bu işi, kaçak yollar ile ülkemize gelen eski asker Hamit ile çözmek ister. Bora, saklandığı yerden Sude’yi takip etmeye devam eder.

Burak, hastanenden çıkmış ve evine geri dönmüştür. Aslı, kardeşi Burak’ı kaçıran kişinin aynı zamanda babasını şehit eden kişinin kerim aslan olduğunu öğrenmiş ve intikam isteği ile yanıp tutuşmaktadır. Vildan ve Kerim’in de bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Vildan’ın adamı yaralı yüz tekrar Burak’ın peşine düşer.

Leyla’yı, Nazif’in elinden kurtarmak için, Nazif’in isteğini yerine getirir. Delil olarak adli emanette tutulan görüntüleri gizlice alır ve Nazif’e teslim etmek için yola çıkar. Teslimat sırasında ekibimiz olay yerine baskın yapar.

ARKA SOKAKLAR 599. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ARKA SOKAKLAR 599. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 15 ekim günü yayınlanan 599. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle arka sokaklar yeni bölüm izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle