Arka Sokaklar 595. Bölüm Full İzle 

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar 595. Bölüm Full İzle 

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 595. bölümü 17 Eylül 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin 595. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar 595. Bölüm izle.

16. sezonuna giren Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen sezon finali yani 595. bölümü 17 Eylül Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 595. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ekip bir aydır peşinde olduğu Memo'nun izini bulur. Mahmut ve adamlarına karşı düzenlenen operasyonda büyük çatışma yaşanıyor.

ARKA SOKAKLAR 594. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Rıza Baba ve Ali, elleri kelepçeli halde duruşmadayken silahlı adamlar adliyeyi basıyor. Bu haberi duyan ekip hemen adliyeye gidiyor. Adamlar adliyede çatışıyor. Ölen ve yaralanan polis anonsu ekibi tedirgin ediyor. Uyuşturucu Baronu Ferhat, rehin tuttuğu Savcı Faruk'a karşılık el koyulan mallarını istiyor. Engin Müdür ve Başak, Aycan'ın kaçırttığı bebeklerinin acısını yaşıyorlar. Mesut, oğlu Tunç ile Mazlum'u yanan mekandan çıkartmak için alevlerin ortasına atlıyor. Selin ve diğerleri çaresizce mekan dışında çırpınıyorlar.

ARKA SOKAKLAR 595. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 17 eylül günü yayınlanan 595. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle arka sokaklar yeni bölüm izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle Arka Sokaklar 595. bölüm izle