Arka Sokaklar 594. Bölüm Full İzle - Sezon Finali

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar 594. Bölüm Full İzle - Sezon Finali

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 594. bölümü 18 Haziran 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin sezon finalini tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar sezon finali izle.

Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen sezon finali yani 594. bölümü 18 Haziran 2021 Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 594. BÖLÜMDE NE OLDU? - SEZON FİNALİ

Rıza Baba ve Ali, elleri kelepçeli halde duruşmadayken silahlı adamlar adliyeyi basıyor. Bu haberi duyan ekip hemen adliyeye gidiyor. Adamlar adliyede çatışıyor. Ölen ve yaralanan polis anonsu ekibi tedirgin ediyor. Uyuşturucu Baronu Ferhat, rehin tuttuğu Savcı Faruk'a karşılık el koyulan mallarını istiyor. Engin Müdür ve Başak, Aycan'ın kaçırttığı bebeklerinin acısını yaşıyorlar. Mesut, oğlu Tunç ile Mazlum'u yanan mekandan çıkartmak için alevlerin ortasına atlıyor. Selin ve diğerleri çaresizce mekan dışında çırpınıyorlar.

ARKA SOKAKLAR 593. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Savcı Faruk’u zora sokacak olan silinen Hulki’nin ölümüne ilişkin görüntüler bulunmuştur. Planlanana göre, görüntüler bir an önce Savcı Faruk’un önüne konularak Zeliha’nın soruşturma dosyası kapatılmalıdır. Pelin ve Adem, kendilerini kurtarmak adına Kudret Mazı’nın işine yarayacak bilgileri adama ulaştırırlar. Bu bilgiler ışığında Kudret ve Ferhat, kanlı planlarını işleme koyarlar. Bu plandan sağ çıkamayan Kudret’in intikamını almak üzere Ferhat, Savcı Faruk’u markajına alır.

Ali, yaşananlarının ağırlığını sırtlamış bir şekilde sokaklarda yürümektedir. Ruh hali fazlasıyla kötüdür. Tekinsiz tiplerle münakaşa yaşaması üzerine bile bile dayak yer ve adeta kendini ölüme bırakır. Ekibimiz olayı öğrense de durum bir süre Rıza Baba’dan gizli tutulur. Pınar ve Ali çiftini bir araya getirmek için Hüsnü’nün kafasında bir şeyler vardır.

Tekin, yurt dışında ayağı olan bir dizi projesinden teklif alır. Zeliha’dan beklediği desteği görür ve beraber görüşme yapmaya giderler. Tekin, teklifin cazibesine ikna olur ve durumu Çoban ailesi ile paylaşır.

Engin, Fatma’nın kocası Nihat’ı araştırmak üzere harekete geçer. Aycan ise, Fatma’dan Enginlerin yeni doğacak bebeğini kaçırması için talimat verir. Aycan iştahla bebeği beklemektedir.

ARKA SOKAKLAR 594. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 18 Haziran günü yayınlanan 594. bölümünü yani sezon finalini tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle Arka Sokaklar sezon finali izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle Arka Sokaklar 594. bölüm izle