Arka Sokaklar 593. Bölüm İzle

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar 593. Bölüm İzle

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 593. bölümü 11 Haziran 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar 593. Bölüm İzle.

Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 593. bölümü 11 Haziran 2021 Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 593. BÖLÜMDE NE OLDU?

Savcı Faruk'un, Hüsnü ve Zeliş'i köşeye sıkıştıran kayıtları aldığı şirket önemli bir hamle yapar. İşkenceci elemanı kullanarak Savcı Faruk'u kaçırtırlar. Rehine olduğunu gören ekibimz o sırada Engin'in eşi Bahar'ın doğum yaptığı hastanededir. Bakıcı Fatma, doğumu Aycan'a haber verir. Bu sırada Rıza Baba, kendisini şoke eden bir olaya şahit olur.

ARKA SOKAKLAR 592. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Arka Sokaklar'ın 592. Bölümde ekip, Rıza Babanın damadı Ali hakkında aldığı kararlar karşısında büyük şok yaşıyor!

Ali, olanlardan sonra üzgün ve bunalıma girmiş bir şekilde polis evinde kalmaktadır. Rıza Baba ise, Ali’yi ekipten göndermeye karar vermiştir. Ayrıca, çiftin boşanma işlemlerini de hızlandırır. Olayları soğutmak isteyen Engin, Ali’nin kullandığı ilaçların etkisinde kalarak benliğinden çıktığını Rıza Baba’ya anlatmak üzere bir hamle yapar.

Aycan’ı bulma çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Aycan, tehlikeli olduğunu bile bile ölen kocası Korhan’ın mezarını ziyaret etmek konusunda kararlıdır. Ekibimiz bu bilgiye ulaşır ve gizli görev operasyonunun tuşuna basılır. Cemal’in üstlendiği bu gizli görevde işler yolunda gitmez.

Hulki’nin ölümüne ilişkin silinen güvenlik kamerası görüntüleri geri getirilmeye çalışılır. Eğer bu görüntüler bulunabilirse, Adem ve Pelin ile olan ilişkisine dair Faruk köşeye sıkıştırabilecektir. Öte yandan Savcı Faruk, Zeliha’ya elinde silahla hastaneye girdiği görüntüleri izletir ve ekibe bunun hesabını sorar. Çoban Ailesi’ni gelecekte nasıl günler beklemektedir?

Mutlu bir aile yaşantısı olan uzun yol şoförü Hayati, işe gittiği gün kaybolur. Ekibimiz, Hayati’yi bulmak için çalışmalara başlar. Uzun zamandır aranan Ferhat Mazı’nın yakalanması için Hayati, kilit rol oynamaktadır. Hayati’nin kurtarılması konusunda ekibimiz ile Savcı Faruk arasında tansiyon giderek yükselir… 

ARKA SOKAKLAR 593. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 11 Haziran günü yayınlanan 593. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle arka sokaklar yeni bölüm izle