Arka Sokaklar 591. Bölüm Full İzle

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar 591. Bölüm Full İzle

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 591. bölümü 28 Mayıs 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar 591. Bölüm İzle.

Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 591. bölümü 28 Mayıs 2021 Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 591. BÖLÜMDE NE OLDU?

Örgüt şüphelisinin delilleri silinince ekip zorda kalıyor. Arkasındaki parmağı bulmak için harekete geçen ekibimiz Mesut'un şüpheleri yüzünden savcılık makamıyla karşı karşıya kalıyor. Bu olayda Selin'in, Savcı Faruk'u koruması Mesut'u çileden çıkartıyor. İkilinin arası bu yüzden açılıyor. 

Tekin'in başı Ukraynalı turistlerle belaya giriyor. Nazike'nin para kazanma hırsı ile harekete geçen Tekin, turistleri Çoban Ailesinin malikanesinde ağırlıyor. Olaylar karışınca devreye polis giriyor. Tekin, babası Hüsnü'nün kendisini kurtarmasını beklerken gözaltı şoku ile büyük şaşkınlık yaşıyor.

Ezgi ve  Cemal pusuya düşürülüyor. Çapraz ateşin ortasında kalan polislerimiz canhıraş bir şekilde çatışıyor. Bu sırada Ezgi vuruluyor. Aycan, Engin ve Başak'ın evine yerleştirdiği bakıcıya emirlerini veriyor. Onların konuşmasını ise, Başak duyuyor. Ali ise, aldığı korona ilaçlarının etkisiyle Pınar'a fiziki şiddet uyguluyor. Bunu duyan Rıza Baba, onu evden kovuyor. Savcı Faruk, Giray Pamiroğlu Dosyasını tekrardan açıyor. Zeliş'i ifade için savcılığa çağırıyor.

ARKA SOKAKLAR 590. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ali, hastanede fenalaşıyor. Hüsnü ve Mesut, Leyla'nın peşindedir. Ezgi, Aycan'ı tutukluyor!

Aycan, kocasının kirli işlerini yürütürken baltayı taşa vuruyor. Cemal'i cezaevinde ifşa etmesinin ardından Ezgi, sevdiği adamı kötü duruma düşüren Aycan'ın peşine düşüyor. Aycan, kaçmaya yeltendiği sırada Ezgi onu kıskıvrak yakalar. Cemal'in başına kötü bir şey gelmesi durumunda Aycan'ı öldürmekle tehdit eder. Aycan, iki arada bir derede kalır ve cezaevinin yolunu tutar.

Bu sırada Mesut, özel görevle yine teröristlerin peşine düşer. Operasyon için İstanbul'dan ayrılmasına neden olan kişi ise, Selin'in eski sevgilisi Savcı Faruk'tur. Selin bir kez daha aynı döngünün içine girmekten dolayı mutsuzdur.

Hüsnü ise, rehine olayı yüzünden Savcı Faruk tarafından sorgulanıyor. Hüsnü, azılı bir suçlunun kaçırdığı rehineyi kurtardığı sırada adamı vurur; fakat, 3 el ateş etmesi başını yakar.

ARKA SOKAKLAR 591. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 28 Mayıs günü yayınlanan 591. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle arka sokaklar yeni bölüm izle