Arka Sokaklar 586. Bölüm İzle

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar 586. Bölüm İzle

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 586. bölümü 16 Nisan 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar 586. Bölüm İzle.

Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 586. bölümü 16 Nisan 2021 Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 586. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ekip, Giray'ı vuran Zeliş'i kurtarmaya çalışıyor

Zeliş, ekibin planını altüst ederek Giray'ı vurmuştur. Bunun sonucu ona pahalıya patlar. Başta Hüsnü olmak üzere ekip, onu bu dertten kurtarabilmek için mücadele verirler. Zeliş, ise, yaptığının farkındadır ve üzüntü duymamaktadır.

ARKA SOKAKLAR 585. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Giray tarafından saldırıya uğrayan ve tekrar kaçırılan Zeliha oldukça kötüdür. Zeliha'yı kurtarmak için canla başla çalışan ekip hedefine ulaşsa da Zeliha hiç iyi değildir. Zeliha'ya ne olacak?

Hüsnü, tek başına Halis'in peşine düşüyor ve sonucu onun için kötü oluyor!

Hüsnü, kızının başına gelenlerden dolayı tek başına hareket ederek Halis'in peşine düşüyor. Herkes onu Almanya'ya Metin'in yanına gittiğini düşünürken, o bulduğu izleri takip ederek Halis'e adım adım yaklaşıyor. Ekip, kameralardan Hüsnü'nün görüntülerine ulaşır. Telefonunu takip ederek, ne yaptığını anlamaya çalışırlar. Hüsnü ise, Halis'in saklandığı yeri buluyor ve ekibe haber vermeden tek başına operasyona kalkıyor. Bu durum ona pahalıya patlıyor. Halis, eski polis olduğu için temkinli davranıyor ve Hüsnü'yü yakalamayı başarıyor.

ARKA SOKAKLAR 585. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

9 Nisan 2021 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 585. Bölümde Zeliş, babası Hüsnü ve ekibin önünde herkesi şoke eden bir olaya imza atıyor!

Giray, Zeliş'i kaçırdıktan sonra öldürmek üzere kırsal bir alana gider. Son anda dayısı Seçkin ve Halis gelir. Zeliş kurtulmuştur; fakat, bu travmayı atlatamamaktadır. Annesinin mezarında intihara kalkışır. Son anda kurtarılır ve hastaneye yetiştirilir. Sevenleri bulunmasından dolayı sevinçlidir. Şimdi sıra Giray'ı yakalamaya gelir. Ekip kurduğu planla Giray'ı hastaneye çekmeyi başarır. Zeliş'i önceden hastaneden çıkartmışlardır. Ancak Zeliş, planı öğrenmiştir. Eline geçirdiği silahla herkesin şaşkın bakışları altında Giray'ı vurur.

ARKA SOKAKLAR 586. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 586. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle arka sokaklar yeni bölüm izle