Arka Sokaklar 581. Bölüm İzle

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar 581. Bölüm İzle

Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 581. bölümü 12 Mart 2021 Cuma günü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arka Sokaklar 581. Bölüm İzle.

Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 581. bölümü 12 Mart  2021 Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 581. BÖLÜMDE NE OLDU?

Medar, Asayiş Şubenin otoparkına bombalı eylem planı yapıyor!

Medar, acısından gözü dönmüş bir şekilde eylem planları yapar. Beynini yıkadığı adamlarıyla planladığı eylemlerle ekibin aileleri de tehlike altına giriyor. Bombalı eylemi ile büyük ses getirmek için Asayiş Şubenin otoparkını hedef alan Medar korkunç planını devreye sokuyor. Örgüt elemanı içi bomba yüklü polis arabası ile otoparka giriş yapıyor. Bu sırada Ali ve eşi Pınar da otoparktadır. Adamın eli bombayı patlatacak fünyenin üzerindedir.

Seri katil olayında ise, Selin tehlikenin kendisine yöneldiğinden habersizdir. Katil sarı saçlı ve beyaz tenli kadınları öldürmenin verdiği saplantılı beyniyle Selin'i yeni hedefi olarak seçiyor. Katili ise, eski polis olan Halis korumaktadır. Halis ise, katilin kirli işler yapan annesinin emrindedir. Oğlunu açık edecek ve hapiste olan adamı öldürmesi için Halis'e emir verir.

ARKA SOKAKLAR 580. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ekibimiz, öldürülen sarışın ve beyaz tenli kadın dosyasıyla şaşırtıcı bir olayla karşı karşıya kalıyor. Tüm öldürülen kadınların Selin ile olan benzerliği Ali'nin dikkatini çekiyor. Cezaevindeyken eski polis olan ve Selin'e saplantılı bir aşk besleyen Halis ile yaptığı kavgalar sırasında fark ettiği bu yönü yüzünden nokta atış bir tahminde bulunur. Selin'in de hayatının tehlikede olduğunu bilen ekibimiz hemen Halis'in peşine düşer. Yakalanması zor olan Halis'in yanında ona yardımcı olan birisi daha vardır.

Bu sırada ekip, Özel Harekat Polislerinin desteğiyle Medar'ın hücre evlerine baskınlar düzenler. Yavaş yavaş Medar'a ulaşmaya başlayan ekibimiz Cemal'den sonra yeni bir acıyla karşı karşıya kalırlar. Medar'ın yerini tespit eden ekip dört bir koldan onu sıkıştırmıştır. Medar, ekibe ateş açmaya başlar. Çıkan çatışma sırasında Mesut vurulur.

ARKA SOKAKLAR 581. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 581. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

arka sokaklar son bölüm izle video dizi izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle arka sokaklar yeni bölüm izle