Arka Sokaklar 580. Bölüm izle

Arka Sokaklar 580. Bölüm izle

Arka Sokaklar dizisinin 580. bölümü 5 Mart 2021 Cuma günü Kanal D'de yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin  580. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 580. bölümü 5 Mart  2021 Cuma günü, Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 580. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ekibimiz, öldürülen sarışın ve beyaz tenli kadın dosyasıyla şaşırtıcı bir olayla karşı karşıya kalıyor. Tüm öldürülen kadınların Selin ile olan benzerliği Ali'nin dikkatini çekiyor. Cezaevindeyken eski polis olan ve Selin'e saplantılı bir aşk besleyen Halis ile yaptığı kavgalar sırasında fark ettiği bu yönü yüzünden nokta atış bir tahminde bulunur. Selin'in de hayatının tehlikede olduğunu bilen ekibimiz hemen Halis'in peşine düşer. Yakalanması zor olan Halis'in yanında ona yardımcı olan birisi daha vardır.

Bu sırada ekip, Özel Harekat Polislerinin desteğiyle Medar'ın hücre evlerine baskınlar düzenler. Yavaş yavaş Medar'a ulaşmaya başlayan ekibimiz Cemal'den sonra yeni bir acıyla karşı karşıya kalırlar. Medar'ın yerini tespit eden ekip dört bir koldan onu sıkıştırmıştır. Medar, ekibe ateş açmaya başlar. Çıkan çatışma sırasında Mesut vurulur.

ARKA SOKAKLAR 579. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Rıza Baba, ülkeden kaçmaya çalışan Servet Amca ile karşı karşıya kalıyor!

Servet, güvenli eve yerleştikten sonra ülkeden kaçmanın planlarını yapar. Adamlarıyla ufak bir tezgah düzenler. Hastaneye kaldırılma bahanesiyle ambulansla kaçırılır. Ülkeden kaçmak için geldiği limanda onu kötü bir sürpriz bekler. Rıza Baba ve ekip, Servet'in adamlarının ensesinden bir an bile ayrı kalmazlar. Aldıkları istihbarat ve takip ettikleri adamlar sayesinde limana operasyon düzenlerler. Servet kaçmanın hayalini yaşarken karşısında eli silahlı Rıza Babayı bulur.

Bu sırada Ali, cezaevinde zor zamanlar yaşamaktadır. Önceden içeri attığı bir mahkum onu rahatsız etmektedir. Dışarıda ise Pınar, biçare şekilde tahliye edilmesini beklemektedir. Üzücü haber savcıdan gelir. Eldeki deliller yeterli de olsa Ali cezaevinde yatmaya devam edecektir. Bu durum Rıza Baba ve ekibi çok öfkelendirir.

ARKA SOKAKLAR 580. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 580. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kanal D son bölüm izle video dizi izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi bedava dizi izle