Arka Sokaklar 578. Bölüm İzle

Dizi Haberleri Arka Sokaklar
Arka Sokaklar 578. Bölüm İzle

Arka Sokaklar dizisinin 578. bölümü 19 Şubat 2021 Cuma günü Kanal D'de yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin  578. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 578. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 578. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ekip, kumar oynatıldığını öğrendikleri mekana gizli bir operasyon düzenler. Bu mekanda sürpriz bir kişi daha vardır: Terör Şube Komiseri Muzaffer. Muzaffer’in kumar sevdası onu ekibimizin eline düşürür. Muzaffer, mekanı korumak için yüklü bir miktar parayı haraç ister. Mekan sahibinin kabul ettiği haraç verildiği sırada ekibimiz Muzafferi kıskıvrak yakalamayı başarır. Muzaffer, sorguda bülbül gibi şakımaya başlar. Servet Amcanın kirli işleri ile ilgili bilgiler verir.

ARKA SOKAKLAR 577. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Mesut’a büyük bir kumpas kuruluyor! Amca lakaplı suç örgütü lideri Servet, ekibin operasyonlarından dolayı sıkışmış durumdadır. Kirli oyunlarla ekibin üzerine giderek rahat bir nefes almaya çalışmaktadır. Bu uğurda ilk olarak Arif Müdüre şantaj videosuyla saldırıp onu ekarte etmeyi başarmıştır. Sırada ağır top olan Mesut vardır. İçerideki adamı olan Terör Şube Komiseri olan Muzaffer’i kullanarak, Mesut’u gözaltına aldırmayı başarır. Yakılan bir mekanda görüntüleri olan Mesut, organize kumpas ile suçlu gösterilmiştir. Mesut, sorgu sırasında Muzaffer’in yapmak istediğini anlar ve öfkeden gözü dönmüş bir şekilde ona saldırır.

ARKA SOKAKLAR 578. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kanal D son bölüm izle video dizi izle kanal d izle dizi haberleri Arka Sokaklar dizisi