Arka Sokaklar 576. Bölüm İzle

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar 576. Bölüm İzle

Arka Sokaklar dizisinin 576. bölümü 5 Şubat 2021 Cuma günü Kanal D'de yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 576. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 576. BÖLÜMDE NE OLDU?

Selin, Nörinom rahatsızlığı yüzünden ameliyata alınır. Onu ameliyat edecek olan doktor, belirlediği miktarda ağrı kesiciyi almayan Selin’i ameliyat etmekten vazgeçiyor; çünkü Selin, o ilaçlar yüzünden oksijen depresyonuna giriyor. Bu olay Mesut’u çileden çıkartıyor. Kendince sert önlemler alan Mesut, Selin’in de bu önlemlere uymasını istiyor.

Servet Amca, Rıza Baba ve ekibi ile olan savaşında hamlelerine devam eder. Bahar’ın dayısı Arif’i kullanarak Rıza Babayı dize getirmeye çalışır. Arif’e ait görüntülerinin olduğunu söyleyen Servet, Rıza Babayı ayağına kadar çağırma cüretini gösterir. Rıza Baba ise, Servet’in elindeki bu koz yüzünden zor anlar yaşamaktadır.

Bahar, kendisine eziyet eden Zafer’in sorgu odasında olduğunu öğrenir ve odaya girer. Zafer, karşısında onu görünce büyük şok yaşar. Bahar, elindeki silah ile Zafer’in üzerine yürür. Zafer ise, onu korku dolu gözlerle izler.

Zeliş, Nazike’nin telefonda konuşurken bahsettiği konu üzerine dehşete kapılır. Nazike, telefonun diğer ucundaki kişiye radyoterapi ve kemoterapi sürecinden bahseder. Bu sürecin de 3 ay sürmesinden dolayı rahatsızlık duyduğunu ifade eder. Zeliş, bu duyduklarını Tekin ile birlikte babasına anlatır. Çoban Ailesi, Nazike’nin kansere yakalandığını düşünür.

ARKA SOKAKLAR 575. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ekip, suç örgütü lideri Servet Amcayı gözaltına alır. Servet kendisini Rıza Baba ve Engin Müdürün sorgulamasını ister. Servet, sorgu sırasında kendisiyle uğraşmamaları için alttan alta bizimkileri tehdit eder. Rıza Baba, Servet Amcaya pabuç bırakmaz ve restini çeker. Servet de onlara savaşın başladığına dair ipuçları veren bir konuşma yapar. Servet ilk adım olarak kendisini ifşa edecek olan Zafer'in ölüm emrini verir. Hastanede bulunan Ali, kiralık katilin onu öldürmesine engel olur. 

Sonrasında gönderilen kiralık katilin öldürülmesi ile Rıza Baba ve ekip sert bir mücadelenin kendilerini beklediğini anlarlar. Savcının da, Servet dosyasını onlardan alıp başka bir birime vermesi ile ekip, arkası kuvvetli dişli bir rakibe karşı ne yapacaklarını hesaplarlar. Terör Şubenin komiseri Muzaffer'in ekibe verdiği bilgi, Servet Amcayı yakalamak için bulunmaz bir fırsattır. Servet'in adamı Adem, terör örgütlerine silah sevkiyatı yapacağı sırada ekip ve Terör Şubeden polisler baksın yaparlar. Çatışma sonrası Adem'in uzaktan patlattığı bomba Terör Şube polislerini şehit eder. Olay anında müdahale edemeyen Mesut suçluluk duygusuna girer. Servet, bu eylemlerle bir virüs gibi ekibi etkisi altına almaya başlar.

ARKA SOKAKLAR 576. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

dizi izle Arka Sokaklar dizisi kanal da arka sokaklar izle dizi haberleri dizi