Arıza 30. Bölüm izle - Final

Arıza
Arıza 30. Bölüm izle - Final

Show TV kanalında 30 Nisan 2021 Pazar günü Arıza dizisinin 30. Bölümü yani finali yayınlandı. Merakla beklenen dizinin finali internete yüklendi. İşte Arıza dizisinin finalini, yani 30. Bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arıza 30. Bölüm tek parça full izle.

Arıza dizisinin merakla beklenen 30. bölümü Show TV ekranlarında 11 Nisan Pazar günü yayınlandı.

ARIZA 30. BÖLÜMDE NE OLDU?

Bu son savaş için silahlar kuşanılırken Ali Rıza, yaşaması için bir sebebi daha olduğunu öğrenecektir.

Ali Rıza bunca zamanıdır dost bildiği Muzaffer ile karşı karşıya gelmiştir. Burak ise uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığını yaşamaktadır. Bu baskında ayrıca, verdikleri kayıpların yanı sıra can yoldaşı Fiko da ağır yaralanmıştır.

Burak ve Muzaffer, depodan çalınan paraların izini sürmenin bir yolunu bulurlar.

Haşmet ve Ali Rıza ise bu savaşı kökünden bitirmenin planlarını yaparken Halide başlarına bir şey gelirse diye endişelenmektedir. Üstelik Halide’nin Ali Rıza’ya söylemesi gereken çok önemli bir haberi vardır. Bu son savaş için silahlar kuşanılırken Ali Rıza, yaşaması için bir sebebi daha olduğunu öğrenecektir.

ARIZA 29. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ali Rıza Balaban’dan intikamını almış, sıra Burak’a gelmiştir. Burak ise bir yandan sayılı günleri kalan İhtiyar’dan kendisine kalacak güce kavuşmak için yanıp tutuşmakta, bir yandan da Ali Rıza ve Haşmet’in işini bitirme planları yapmaktadır. Halide’yi babası ve Ali Rıza arasında bir seçim yapmasını gerektirecek bir ikilemde bırakır.

Ali Rıza ve Haşmet ise Burak’ın elde edeceği gücün önüne geçmenin yolunun; sokaktakileri yanlarına çekmek olduğuna karar verir ve aksiyon alırlar. Ali Rıza babasından kalan defterde bahsi geçen ve gölgelerden biri olan 7 numaranın peşine düşer ancak çok uzaklarda aramasına gerek yoktur çünkü 7 numara Ali Rıza’ya yabancı biri değildir…

ARIZA 30. BÖLÜM İZLE - ARIZA FİNAL İZLE

Arıza dizisinin 30. bölümünü yani final bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

ARIZA'NIN KONUSU

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan Ali Rıza ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide'nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza, bir taksicinin şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

ARIZA'NIN OYUNCULARI

Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı "Arıza"nın kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

arıza son  bölüm izle show tv izle Arıza 30. bölüm izle dizi izle dizi haberleri Show TV Arıza izle Arıza dizisi dizi arıza son bölüm kesintisiz izle arıza son  bölüm izle bedava dizi izle