Arıza 28. Bölüm İzle

Arıza
Arıza 28. Bölüm İzle

Show TV kanalında 28 Mart 2021 Pazar günü Arıza dizisinin 28. Bölümü yayınlandı. Merakla beklenen dizi internete yüklendi. İşte Arıza dizisinin 28. Bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Arıza 28. Bölüm tek parça full izle.

Arıza dizisinin merakla beklenen 28. bölümü Show TV ekranlarında 28 Mart Pazar günü yayınlandı.

ARIZA 28. BÖLÜMDE NE OLDU?

Balaban yeni planı sayesinde Haşmet ve Ali Rıza’nın sonunu hazırlamayı düşünürken, başına geleceklerden bihaberdir.

Ali Rıza yaralı haldeki babasını evine getirir, yıllar sonra Mehmet Emin’i karşısında gören ev halkı ne yapacağını şaşırır. Haşmet, Murat’a maziyi sorarken, Murat hiç hesapta olmayan bir işe kalkışır. Rukiye ise cesaretini toplayarak, Ali Rıza’ya gerçeği açıklar. İhtiyar, Ali Rıza’nın kendisine söylediklerinden sonra sürpriz bir karar vererek Burak’ın gücüne güç katar. Balaban yeni planı sayesinde Haşmet ve Ali Rıza’nın sonunu hazırlamayı düşünürken, başına geleceklerden bihaberdir.

ARIZA 27. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Arzıa dizisinin 27. bölümünde Ali Rıza, Halide, Rukiye Hanım ve tüm dostlarının bir masada buluştuğu sahnede Hasan ve Ferit saz eşliğinde "Odam Kireçtir Benim" türküsünü seslendirdi. 

ARIZA 28. BÖLÜM İZLE

Arıza dizisinin 28. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

ARIZA'NIN KONUSU

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan Ali Rıza ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide'nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza, bir taksicinin şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

ARIZA'NIN OYUNCULARI

Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı "Arıza"nın kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

arıza son  bölüm izle show tv izle dizi izle dizi haberleri Show TV Arıza izle Arıza dizisi dizi arıza son bölüm kesintisiz izle arıza son  bölüm izle Arıza yeni bölüm izle bedava dizi izle